Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 22:55
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Tu sam,tu sam...Slavonijo..[IMG]smileys/emot165.gif" align="absmiddle" alt="smile113" />

Anđelka,vidim da si tu samo što bi se ovdje mogla malo i smrznuti.
tako bi rado prebacivala i tvoje kamenje samo da se malo ugrijem.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 22:32
maestral,drago mi je da navračaš u moj vrt, a po komentarima vidim da zapažaš i detalje.
ovaj vrt je stvaran godinama sa puno truda i ljubavi.
komentirala si da su biljke prilagođene uvjetima, i to si dobro zapazila.
kroz godine sam svašta sadila i na kraju shvatila da ne želim mućiti ni biljku ni sebe i posadila biljke za koje sam sigurna da će u sezoni cvjetati, u jesen i zimi nestati a u proljeće izrasti još veće i ljepše.
volim biljke koje se u mom vrtu osjećaju kao kod kuće i ne žellim one koje tuguju za svojm egzotičnim krajevima a ja im mogu ponuditi polugodišnju smrzavicu i nemilo prženje ostalih pola godine.
rado ću opet posjetiti tvoj vrt i uživati u prelijepim fotografijama.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 23:32
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

Često sam ja u tvom vrtu, do sad sam se samo divila raskoši koja raste u prekrasnom vrtu u gradu na Bosutu... ali sad si me konačno zadnjim slikicama "povukla" za prste da konačno i ja ispišem s bar malo riječi divljenje spram tvoga truda...Zadnje fotke me oboriše s nogu i da : tako se dočekuje i kum i žene djeca kod nas Slavonaca ! Otarak na zidu i prekrasan šlingovani stoljnjak su pravo bogatstvo , imam ih i ja dosta, to moje malo blago došlo je sa mnom u Zagorje kao miraz i svako malo , otvaram ormare, gledam ih i divim im se a pojedini dijelovi moje kuće i okićeni su s njima...Koliko god sam zavoljela i ove brege, jedan dio nostalgije nikad neće proći...Veeeliki pozdrav !
draga ivna,oduševila si me ovom porukom.
pošto smo mi cvjetni forum, tvoju zadnju rečenicu ću prokomentirati   kao da govorim o biljci.
sve što živi na ovoj planeti, stvoreno je na određenom mjestu na kojem je dobilo sve što mu je potrebno za život.prilagođeni su suncu,zemlji i klimi,i onda biljku ili čovjeka prenesemo u drugi kraj gdje je sve drugačije.biljka počinje tugovati, sporije raste,ne cvjeta, mi ju proglasimo vrlo teškom za uzgoj i čudimo se zašto je uginula.
tako je i sa čovjekom.
dirnulo me kako si opisala da često zaviruješ u ormare i gledaš svoj slavonski miraz.
ne znam iz kojeg si djela vinkovaca ali mislim da imaš prave šokačke gene jer samo su šokice imale ručne radove koje spominješ.
čuvaj to blago i sjeti se svaki puta kada ga pogledaš koliko sati rada,spretnosti,truda i znanja je tu uloženo.
pomisli samo da sada nekoj djevojci kažeš da to mora napraviti....
   kod mene u vrtu je bilo puno posjetitelja koji su se divili biljkama a bilo je i onih koji su samo vidjeli "koliko tu posla ima".

drago mi je da si mi se javila a kada budeš u vinkovcima navrati i do mene.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 11:17
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

"ZAMIRIŠI SAVONIJO BAGREMOM I TREŠNJOM

OKITI SE DUKATIMA I ŠOKAČKOM PJESMOM

ZAGRLI ME LIVADAMA I ROSOM NA CVIJETU

I POKRI ME NEBOM NAJLJEPŠIM NA SVIJETU!"

cijeloj cvjetnoj obitelji želim sretan prvi dan proljeća!!!

Čestitam proljeće i tebi draga Slavujka!
prelijepi ambijent za vjenčanje je u tvojem vrtu, vrlo jednostavno i elegantno si sjedinila duh tradicije i  hrvatske kulturne baštine  s jednako lijepim biljkama u vrtu...baš šteta kaj se više ne budem udavala, hehehe...čestitamClap

RS ko zna, nikad ne reci nikadsmile67smile96
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 19:18
Tu sam,tu sam...Slavonijo..smile113
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:35
hej Glikice, a tko će ako neće susjeda !
tiha si, vidim, ali sam još nešto danas vidjela, kakav li će tek kod tebe vrt uskoro biti!!!
Na vrh
tanja j View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 159
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja j Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 13:12
Malo sam ćirnula u tvoj vrt, kad sam vidjela ljepotu poželila sam da se udam Šala, šala!
Zaista je prekrasan i u njemu se zbilja moze uzivati. Samo je pitanje dali ti uspješ jer tu je uzasno puno posla?!
preekrasno...zaista!
Lika u srcu!!!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 22:51
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

cijeloj cvjetnoj obitelji želim sretan prvi dan proljeća!!! [IMG]smileys/emot129.gif" align="middle" />
Čestitam proljeće i tebi draga Slavujka!prelijepi ambijent za vjenčanje je u tvojem vrtu, vrlo jednostavno i elegantno si sjedinila duh tradicije i  hrvatske kulturne baštine  s jednako lijepim biljkama u vrtu...baš šteta kaj se više ne budem udavala, hehehe...čestitam[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />

pozdravljam te draga saro,raduju me tvoje posjete i komentari. iz njih vidim koliko si sitnica uočila a meni odala priznanje za ono u što sam uložila mnogo truda i vremena.
a za ono na kraju...nikad ne znaš....
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 10:09
Ovo je jedan od onih vrtova koji se ne može odjednom pogledati, ja sam se više puta vraćala i pregledavala da mi nije što promaklo.
Predivno, skladno, mnogo različitih biljaka kojima odgovaraju uvjeti...čista petica
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 12:59
O divni stari običaji!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 15:15
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

I opet sam ti bila u posjeti ! Toliko si lijepo sve uredila a osim toga si i meni dala ideju !    [IMG]smileys/emot134.gif" align="absmiddle" alt="smile79" />

draga cvjetna prijateljice,drage su mi tvoje posjete i baš me zanima jesam ti dala ideju u vrtnom ili svatovskom djelu?
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 12:41

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 22:40
Anaida

blue sky

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 22:21

Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

I opet sam ti bila u posjeti ! Toliko si lijepo sve uredila a osim toga si i meni dala ideju !    [IMG]smileys/emot134.gif" align="absmiddle" alt="smile79" />

draga cvjetna prijateljice,drage su mi tvoje posjete i baš me zanima jesam ti dala ideju u vrtnom ili svatovskom djelu?

U vrtnom , u vrtnom ! Sto se svadbe tice , ja sad samo mogu cekati da se unuka odluci i unuci narastu !   Wink
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 14:57
Originalno poslano od člana OSica OSica napisao:

Jučer sam išla za Vukovar pa sam otišla do gosp.Čordaša,oduševio me ali treba pomoć.Vidim da imaš puno njegovih biljčica.
drago mi je da si upoznala Čordaša a da te oduševio i to mi je drago.

od Čordaša imam samo nešto kaktusa i to ne onoliko koliko bih mogla imati jer nisam njihova obožavateljica a nemam ni prave uvjete da im osiguram prezimljavanje.
rekao mi je da ti je ispričao kakvu zemlju koristi a i sama si vidjela koliki trud ulaže da bi pravilno prezimili i svi procvjetali.

pomoć mu sigurno treba zato sam i otvorila temu sa njegovim kaktusima a Glikica je molila da svi koji kod njega dođu stave po koju slikicu.
slika aloe koja je bila na prepoznavanju je jako lijepa pa bi bilo zgodno da ju staviš u njegovu temu sa punim nazivom kojeg je Pinus odgonetnuo.
zašto sve ovo pišem-vidjela si i sama jučer.

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 23:22
I opet sam ti bila u posjeti ! Toliko si lijepo sve uredila a osim toga si i meni dala ideju !    smile79
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 07:30

volim biljke koje se u mom vrtu osjećaju kao kod kuće i ne žellim one koje tuguju za svojm egzotičnim krajevima a ja im mogu ponuditi polugodišnju smrzavicu i nemilo prženje ostalih pola godine.
rado ću opet posjetiti tvoj vrt i uživati u prelijepim fotografijama.

ovu recenicu potpisujem....a opet mi vrag ne da mira pa tu i tamo nabavim koju egzoticnu ljepoticuWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 18:38
 koje ljepote ti imaš,smile92Smile ne samo vrta nego i duha da to ovako sve ljepo posložiš
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 19:45
Hej draga, ja ti redovito obilazim tvoj garten, al šutim (da ne povjeruješ), samo da znaš !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 13:00
Jučer sam išla za Vukovar pa sam otišla do gosp.Čordaša,oduševio me ali treba pomoć.Vidim da imaš puno njegovih biljčica.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.