Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 217218219220221 381>
Korisnik
Poruka
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 17:44
Otisla danas par stotina metara dalje do susjeda koji su blize odri... Koma, kuce su jos uvijek otoci u vodi, sve je poplavljeno. Jedni uzgajaju cvijece, macuhice i ostalo proviruje jedva van iz vode, bojim se su propale... A nisam ni stigla do same odre, tamo su vatrogasci i svasta, pomazu ovima cije su kuce uz samu rijeku. Vise se necu zalit na svoje, kod mene se bar nazire tlo i dvoriste je drenirano.
Bas je ovo vrijeme zdrmano skroz
velika gorica
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 18:11
Kazem ja ima sve goreg od goreg i zahvalna sam na svemu.Kod nas enma poplava Bosna ovdje gdje sam nije ravna sve se slije u rijeke,ali isto nam je hlando je kisovito nema nikom sijanja.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 23:00
..ljudovi ...da as malo oraspoložim...tužnih vijesti i prekoviše..uuuhhh!!!
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 23:04
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 23:04
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 23:20
Tu si Viz.hajde da malo se masijemo,bas je ovo tuzno aprilsko vrijeme.
Lijepe duice pacici bas su slatki.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 23:31
meni više doista  došlo do grla ovo sve..tako mračno, hladno..koma vrijeme a i ljudi isto. Pustili ovo su labudovi.
iiiihhaaa, sad vidim novi avatarkoLOLLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 23:34
Uh sad vidhoh da sam napisala pacici,grr ma pusti me udarila em kisa u glavu,em ovaj mali jos nije zaspao.da li ti je nikla rasada? mene brine nasa ne nice uopste :(
Da neka barem iz mog avatara sunce ubi u oci,kad ence vani

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 23:40
hihiiihiii..ubi u centar oka..neka..baš mi godi..kao da mi prilazi...hehehhe
Kod tebe kiši isto..ovdije za sada mir Božji..samo da tako ostane..eto približio se vodeni val i blizu Zagreba..

Niknule mi sve rajčice..samo kako ću kad se budu presađivale...ima da se odselim iz stana..neče biti mjesta od pustih sadnicaLOLovako će bitiLOL

1965415_original%20%28497x373,%201968Kb%29
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 23:45
Aa masallah,vjeruj drago mi do neba,onda se nadam da ce i meni niknuti jer od tebe je sjeme vecina.kod nas danas sitna kisica bila,al juce je ljevalo iz neba

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 00:03
bude...bude, možda fali malo svijetla ili topline..meni to u stanu sve na podu...cijelu noč gori svijetlo zbog njih... 228%20?????????%20?????%20???%20??????%20%20%20??????%20???%20?????
...pazi da ti micos macos ne izraste namjesto dajzekaLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 00:08
Zr pomaze umjetna rasvjeta? jao micike gdje se smjestila jest drazesna imamo mi takve slatkise dvojicu.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 00:43
..pomaže, itekako, vjerujem da bi sad bili dugi ko žirafin vrat, uslijed malo svjetlosti, sad su taman aman...heheheh

..a vidi ove cukrice246%20?????????%20?????%20???%20??????%20%20%20??????%20???%20?????
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 00:44
Neka ti napreduju kako treba ima jos vremena da mogu ici vani.kako je krenulo nece to moci za 1 maj kao prije ove kise uzimaju danak.
sutra i ja ovako kad moradnem da ustanem Laku noc Viz.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 00:52
laku noč pustili moja..
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 01:05
ovako to izgleda trenutacno:

e wiz, ove bijele cu taman moc privezat u vrt umjesto ukrasnih usidrit bi mozda bio bolji izraz inace landraju tu uokolo, sad mogu bit i korisni
velika gorica
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 10:53
Dobar vam dan!    Konačno se sunce sramežljivo pojavilo kod nas....

http://www.youtube.com/watch?v=88dLLDrVOwg

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
magadan View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magadan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 11:20
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

Strawberry Spinach , jede se i list i plod..e to nikako ne mogu nabaviti.
Izigrao me i prevario jedan tip sa ovog foruma, dogovorili mi da će mi poslati..sam se ponudio , nisam ga tražila..i ja njemu za dobrodušnost pošaljem 27 sorti rajčica , sva sretna da budem došla do tog špinata..i na kraju, ništa nisam dobila..seronja da prostite na izrazu,čujem da je  više je ljudi zeznuo na ovom forumu..nick mu počima sa B.
E moj B......... sram te i stid bilo.

Prije svega, pozdrav svima:).
Evo ovdje ima za naruciti sjeme Strawberry Spanacha, salju u Hrvatsku!

http://www.ebay.co.uk/itm/Herb-Seeds-Strawberry-Spinach-600-Seeds-/251059830623?pt=UK_HomeGarden_Garden_PlantsSeedsBulbs_JN&hash=item3a7454ff5f
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 11:30
Magadan,Dobrodošao/la u naš mali kafić! Nadam se da ćemo se lijepo i dugo družiti ovdje!   
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 11:31
DOBRO DOSLA MAGADAN

Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 217218219220221 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.