Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 109> |
Korisnik | ||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
draga blu, kako me nećeš preskočiti kada sam tako sitna, šta je za tebe mojih 177cm
![]() tulipani su me jako iznenadili zbog ranog cvjetanja a boja me oduševila. |
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
A ako dođe još koja pošalji je meni ![]() ![]() Ajme što bi nam onda tek sve cvitalo!!! |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
e pa bome nije ni malo ,nisam ti ja tako fletna u skakanju ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
draga poslati ću ih preporučeno ![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Prekrasne slike vjesnika proljeća,a i roda se vratila.Kod tebe je definitivno zima završila,a mi izgleda još čekamo ponedjeljak sa novim snijegom.
![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Kod tebe je stvarno proljece ! Tvoj vrt nam to dokazuje ! Predivno !
![]() |
||
![]() |
||
|
Camelija i Gute Fee nadam se da će svima već jedanputa ogranuti sunce
![]() ![]() Hvala Bogu danas prekrasan dan ,nadam se ova nova kiša što će doći da neće biti prevelika jer nam njive već plivaju kao i podrumi ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
ti čuda stvaraš! |
||
![]() |
||
|
e ee da bar mogu čuda stvarati odmah bi zapovjedila lijepe sunčane dane
![]() |
||
![]() |
||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
|
Blue nadam se da nemaš problema sa Savom.Sve ti je ovo lijepo.
|
||
![]() |
||
|
trenutno samo njive plivaju jer imamo dva nasipa jedan malo veći za selo i jedan malo niži za polja tu je Sava poplavila- nadamo se da neće u selo inačer jučer sam slikala ali mi neće da primi fotkice ,čekamo sunce i da malo odahnemo od ove silne vode
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Iako proljeće je stiglo samo kalendarski, vidim da su vjesnici kod tebe stigli u svojaj pravoj ljepoti, i iskreno se nadam da će sunce zasjati i kiše prestati tako da Sava prestane prijetiti,
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Krasni vijesnici proljeća
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Vidim da voda nije došla do tebe, samo neka tako i ostane. Iduća dva dana bi trebalao i sunčeko zasjati pa će biti lakše, a tvoji cvjetići će biti još ljepši.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
![]() |
||
|
Arajlija dobro mi došla u posjetu
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |