Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 256257258259260 282> |
Korisnik | ||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Priča se priča da ima jedan novi prekrasan vrt....
Eto došla sam i ja pogledati i naravno oduševila sam se skladom i ljepotom. Imaš predivnih biljaka, predivnih kombinacija boja i vrsta...Uglavnom doći ću ponovno... ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
Miri i tebi ![]() ![]() |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
zavidim ti na bojama u tvom vrtu. u mom vrtu je još sve sivo a kukurijeci su iskoristili priliku i ovakvo vrijeme da se pokažu u svojoj raskoši i sa visoka gledaju ostale proljetnice kako se smrzavaju i nisu sigurne da li da procvjetaju ili da ipak još malo odspavaju. |
||
![]() |
||
|
kukurijeci su ove godine posebno lijepi, valjda im odgovara ovakvo vrijeme, pogotovo crveni je dugo zadržao boju jer on od sunca izblijedi. |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Kukurijeci su krasni, baš su napravili lijepe grmiće.
Svadbene dekoracije su predivne, dobro iskombinirani cvjetni detalji i predmeti koji simboliziraju vaš kraj ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Slažem se u svemu sa MiromK,ona kao i ja imamo dobro oko. Draga Slavujčoce,dobra vila Zlatne doline. ![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
na našem orahu često odjekuje pjesma slavuja stvarno je nešto posebno i baš nam je drago kad ga čujemo jer mu je pjesma nešto prekrasno .Vrt ti se lijepo budi a kukurjeci su u najboljem svijetlu
![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Rano proljeće u tvom vrtu - predivno je kako se sve budi
|
||
![]() |
||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|
Budi se ,budi proljeće!
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
|
to je nasip kojeg smo zatekli i sa kojeg sam skidala zemlju da bude manja strmina. na taj dio sadim biljke koje vole suho tlo i puno sunca. |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
|
on je još višlji od bijeloga. pisala sam o kukurijeku na početku moje teme. bilo bi dobro da si zapisuješ ponešto o biljkama jer se puno stvari ne može zapamtiti. ti svoj vrt tek počinješ stvarati a ako želiš da ti biljke opstanu i cvjetaju moraš ih poznavati. |
||
![]() |
||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
|
Tvom vrtu između ostalog posebnu draž ne daju samo valovite gredice već i brežuljkasti teren. Jesi li takvo zemljište zatekla ili si ipak uzela stvar u svoje ruke. |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
Pa koliko on raste u visinu?Za njega nisam uopće bila zainteresirana mislila da je sićušan.
|
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
![]() |
||
|
arim, ono bijelo je kukurijek.
|
||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
Slavuj zbilja lijepo zboriš o slavuju,puno toga nisam znala. Unazda godinu dvije čujem ga u blizini svoje kuće e sad neznam što ga privuklo osim vrbe i magnolije nema ništa novog u okolišu.
A tvoj proljetni vrt prekrasno je i ovako promatrati u iščekivanju buđenja mnogih njegovih stanovnika. Što ti ono ono bijelo cvijeta pored klupe? |
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Draga Slavuj, upoznala sam te i preko emisije Zlatna dolina vinkovačke TV prikazan 20.5.2012. To mi je bilo nešto posebno! Još jedan spoj osobe i slavujevog vrta, sada mi je slika potpuna. Zaista su imali što posnimiti, gledaoci čuti i vidjeti . Mi smo počašćeni tvojom temom na ovom forumu.
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
|
draga Miro,
namjerno sam pustila slike ranog proljeća, ove godine u mom vrtu da ne bih porukom narušila ljepotu riječi, serenade i slike moje najdraže ruže. Jednostavno nemam riječi da bilo što kažem! Spojiti slavuja, violinu i proljeće može netko tko me predobro pozna.... a ti si prvi puta u mojem vrtu! VELIKO HVALA!!! |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 256257258259260 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |