Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 137> |
Korisnik | |
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj što volim gledati proljetne slike. Nas dvije imamo jako sličan izbor biljaka....kao da gledam svoj vrt
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
mari, predivno
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
krenulo je sa cvjetnim slikama,sad ce ih biti sve vise i vise,obozavam to...obozavam muscare ,tako su lijepi i dugo traju
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
anđelka miriše, upravo zumbuli kraljuju sada u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Zašarenilo se i kod tebe Mari, mora da plavi zumbul miriši sve u "16" !!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Sta znaci prolece...ma sve je tako lep0o,ali najvise mi se svidje leja sa narcisima,uparadili se kao vojnici
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ružo stolicu uvijek nosam za sobom po vrtu, ali ovaj put se nije moglo sjediti, previše je zima i vjetar puše
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
lipo je kod tebe mare...zapeja mi je za oko onaj lonac u vrtu i ona lipa stolica
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pozdrav i vama na sjeveru (Free)
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
To sam i ja htjela komentirati !! Mari već uživa u pravom rascvjetalom proljeću i u pravim povrtlarskim radovima a kod mene ni s od tog slova !! Moje narcise, forticija, zumbuli ....tek ta 2-3 tjedna biti tek nalik tvojima !!! ![]() Kod tebe je sve krenulo ranije !! Pozdravčić i ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Prekrasno Mari!!!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mari,lijepo je proljeće stiglo u tvoj vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala Andina
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Baš se kod tebe proljeće zahuktalo! Imaš dobro oko za detalje!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
eto to su, uz ostalo moji prvi zumbuli
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Eto ljepote s proljećem valjda ćemo sad svi biti sretni, Pravi vjesnici u tvom vrtu
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Mari kod tebe je pravi cvjetni ugođaj,konačno je proljeće na vidiku.I kod mene je sunce u tragovima.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |