Sukulenti u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 46> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ko ti kriv što si mi dala ovoga, sad je moj i samo moj i ne dam ga nikome jer mi je prekrasan
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo Glikice,sad ti imaš velikoga,ja sad čekam da moj tako naraste
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Gasteria pillansi |
|
![]() |
|
![]() Cvijet echeverie elegans |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Sedeveria Letizia |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Prekrasni su svi!!!
Pinus, bez obzira na ovu dugu zimu tebi stalno nešto cvate! |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Susurrus ovo je buket,a ne cvijet!
Aralija i tvoja echeveria je prekrasna. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Echeveria multicarius pa podaruje cvjetićem
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dobrodošla sussurrus , vidim da ćeš imati što pokazati. Preljepi prvi cvjetići sukulenata ove sezone |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
susurrus ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2013 Status: Offline Bodovi: 11 |
pozdrav svim ljubiteljima sukulenata,
divim se vašim biljčicama već neko vrijeme ![]() nadam se da će i moja kolekcija sukulenata imati uspješnu sezonu cvjetanja i da će biti divni kao i vaši. evo dvije do sada procvale ljepotice (nadam se da ću uspjet stavit slike) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Lantana, ove dvije koje će uskoro procvasti su krasula i sedum . A njihovu vrstu odrediti je za mene i pretvrdi orah. Puno toga mi je slično a nije to.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ove dvije se spremaju cvjetati, cijelu zimu su provele vani, na udaru bure.
Zna li netko nazive, ja sam zaboravila ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Kako su prekrasni,volim sukulente,a pogotovo kad cvjetaju.
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Malo ih gledam po vrtovima pa im se divim, a onda opet malo tu... i opet su mi krasni! Bravo cure !
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |