kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 47> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaco ništa se ti nebrini ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
blue sky,to je mali uvod u proljeće ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Lijepo si se ponovila super ti je izbor,samo me zanima kako si to sve dovezla doma
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bome si se dobro opskrbila a izbor je raznolik
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Da da... vrijeme je draga za pokoju fotku. Okineš 100 kao ja, pa si mirna
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
izgleda meni da je ona od jutra do mraka u vrtu pa se čak ne stigne ni javiti,a kamoli slikati
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Gdje su proljetne slike
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Kamelia malo sam navratila da vidim kako je kod tebe..Krenulo je proljeće i cvijetići , ali opet se vratila zima...Ovo je više postalo grozno jer se ne vidi kraj ovoj groznoj zimi...Kod mene i nije tako loše, ali kad usporedim što mi je sve cvijetalo lani vidi se da smo u debelom zaostatku..Amarilis je prekrasan i drago mi je da ti cvjeta
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Gloriosa me oduševljava. Ja sam imala prije a ove godine nije još izrasla.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Ja ih isto volim,a ove su još i mirisne ![]() |
|
![]() |
|
bebolina,hvala ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Zaista su krasni pokloni!
A ja bih ipak izdvojila gladiole (obožavam ih)... baš me interesuju kakve će biti kad procvatu. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Pokloni su za +5! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je Uskršnji poklon od MM
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas ujutro iznenadio me je Uskršnji zeko.Poklon od drage Jace
![]() ![]() ![]() Jaco,baš si me razveselila a poklonima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sandra dobrodošla u moj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Milice,blue sky - hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
Sandra Šteko ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Baš sam gledala slike tvog vrta Kamelija.Preprekrasni hibići.Ja sam lani imala jedan mali vrtni hibiskus al mi nije dugo izdržao.Bio je u suncu i odjednom počeo propadati.Da li mi možeš dat koji savjet u vezi zalijevanja i zemlje.Treba li mu nešto posebno što sam možda propustila.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |