Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161718 |
Korisnik | |
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Leona! Hvala ti na srdacnoj dobrodoslici,i ovim prekrasnim lalama. Zapocela sam lalama ,ali bice i drugih , interesantnih i lepih slikica cveca iz moje bastice. Eto, najzad sam te poslusala i otvorila temu, nadam se lepom i prijatnom druzenju! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Dobrodošla Wanessa
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
dobro nam došla
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Koliko sam uzbudjena govori to da ni poruku ne znam da posaljem kako treba,lale su ti prelepe uostalom sta ima kod tebe da nije lepo,zato evo ti od mene ove
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Mila moja drugarice ,koliko si ti ponosna na Lale toliko se ja ponosim tobom sto si nam se pridruzila,dobro dosla i dugo se mi ovde druzili, mnogo si me obradovala i neizmerno sam ti zahvalna
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
SlavujVk,hvala na podrsci,ima jos mnogo lijepog, rascvetalog cveca koje krasi moju bastu. Samo da nas posluzi lepo vreme,pa da uposlimo nase ruke i aparate,i bice jos lepih cvetova ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Wanessa, lijepo je što si nam se pridružila.
Tulipani su ti lijepi i dobro je što si s njima otvorila svoju temu kada ih toliko voliš. Pred nama je još jedna vrtna sezona pa se nadam da ćemo vidjeti jošpuno lijepog i rascvjetanog. Dobro došla! ![]() |
|
![]() |
|
Vec par meseci se sa vama druzim i uzivam u vasem prelepom cvecu i prekrasnim vrtovima,puno toga sam naucila,videla biljke za koje nikad ranije nisam cula...Vec nekoliko godina gajim cvece iz ljubavi i zadovoljstva,radujem se svakom novom cvetu,obozavam retke i neobicne vrste biljaka, ali i one najobicnije,sto ih ima svaka basta.Za sada cu vam predstaviti nekoliko "svezih" slika iz moje baste, lale koje puno volim i na koje sam jako ponosna!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161718 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |