Silvestrina cvjetna priča |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 57> |
Korisnik | |
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Nije na žalost moj vrt,ali mi se toliko svidjela slika da sam je morala sa Vama podijeliti...
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Bakina unučica najljepši cvijetak
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
bravo za baku i unucicu
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepa babina unučica,najljepši cvjetak
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Koliko krasnih cvjetića i među njima jedan nasmijani i najljepši
|
|
![]() |
|
Eto Antonija što je baka kakvo je cvjeće baka lani njegovala...imaš stranu prije još veće slike.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imam kes od uha do uha, kad sam otvorila temu dočekala me prekrasna slika prelijepe curice!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moja draga Bebolina naš dragi Bog otac uslišio je naše molitve i mislim u naj boljem svjetlu...uistinu je svemoguć i puno mu puno hvala na tome ,a i Vama svima koji ste se molili sa nama jer je ovo djetešce cjelu moju obitelj vratilo u život...pusa svima.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Draga naša bako
![]() ![]() ![]() Cmoka damici od none Tine
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantano u pravu si to je Bog dragi nama poslao ove male ljepotice i ljepotane da ne budemo tužne...a pasiflora je slika od lani...nisam imala kad stavit pa sam eto sad kad je moj mali cvjetić poraso baka ima malo vremena.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga moja sreća što ih imamo! Prekrasna je!
Je li ti ovo već procvjetala pasiflora? |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Ti Anaida...u tim očima ja i vidim cjeli svjet jer ona i jest moj cjeli svjet i bakin najdraži cvjet.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 57> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |