Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718> |
Korisnik | |
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bijeli ljiljan je baš gizdav, jako lijep ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ih kakvi Amarilisi,kako ovako rano da cvetaju moji tek pustaju cvetne stapke(samo jedan)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasne biljke
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bravo Wanesa,bila i ponovo sve gledala,ima i novih slicica,ali sta je ono na slici gde si odgovorila Malom kaktusu,bas je lepo deluje tako divlje ali znam da nije?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=aralija] Dobrodošlica i s moje strane, nadam se jednom dugom i lijepom druženju u tvom vrtu, lale- tulipani ili kako god, ove godine su te nagradili a bome i nas, isto tako i zumbuli, jaglaci a ruže će tek startati za koji dan i biti lijepe ako ne i ljepše od lani
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i tvoje cvijeće je postalo ukras ovog foruma
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Erutrina,veoma se lako razmnozava,otkine se grancica-pelcer koja se brzo zakoreni u vodi ili direktno u zemlju,i onda kad krene sa rastom veoma se brzo siri i cveta celog leta, do prvih mrazeva.Ovu belu margaretu i osteospermume ,imam sad prvi put a imala sam zutu margaretu( leucanthemum) i cvetala je bas celog leta. Zato mi se i svidja... ![]() Evo uspela sam da pronadjem sliku da vidis kako izgleda, ovo je na pocetku cvetanja,stalno izlaze novi cvetici,a precvetale kidam da bi lepse izgledala... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moon, i ja se radujem svakom novom cvetu kad vidim da je procvetao,a raduje me i tvoja poseta! Neke ruze su stare desetak godina, a vecina ih je skoro posadjena,proslog leta su prvi put cvetale. Iskreno se nadam da ce ove godine biti jos lepse! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Enrikova nona, hvala ti na poseti i dobrodoslici. Tvoj vrt je predivan,kao i sobne biljke,a unucica Tara je preslatka! Pozdrav za tebe i Taru! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dobrodošlica i s moje strane, nadam se jednom dugom i lijepom druženju u tvom vrtu, lale- tulipani ili kako god, ove godine su te nagradili a bome i nas, isto tako i zumbuli, jaglaci a ruže će tek startati za koji dan i biti lijepe ako ne i ljepše od lani
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne proljetne slike!
Dobro došla u cvjetno društvo! |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |