Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 90> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga , ovo carstvo ruza je fenomenalno ! Zelim ti od srca da sve do jedne cvjetaju tako da ti samo mozes knipsati slikice i pokazivati nam !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() bome češ se naraditi ![]() ![]() ![]() ![]() ali češ se nauživati lipote...a i mi skupa s tobom.....ma moran to doči viditi ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Arim, hvala na posjeti
![]() Monna ljubiteljice ruža hvala na posjeti ![]() Kamelia, hvala na posjeti ![]() Draga gute, tebi se posebno veselim, hvala ti na posjeti ![]() Moon hvala na vremenu koje si danas izdvojila za mene ![]() Moja draga 11111 hvala na posjeti ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
MiroK draga, uvijek imam vremena za drage osobe, a ti to jesi
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pa ti ćeš imati cijeli rozarij koliko si ruža kupila. Gosti će uživati u njihovoj ljepoti i mirisu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
...zamisli je boje vina i opojnog mirisa juga, kako stoji na šeširu zataknuta, il iz kuta usana visi, meka ko latice koje je krase. To je ruža! Nježna, al ni čedna nije, tuga njezina u sebi lukavu varku krije, nudeći obečanja koja ljubavlju klikću, a tako blizu trnja uvijek niču. Vita Sackville-West ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Neka ti sve lijepo i bujno cvijetaju kao kod M.kaktusa, Sarajke i Alise
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Miro, trebala bi etiketa odgovarati ruži.Ja imam dosta ruža od njih,oni su inače moji susjedi.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Miro,prekrasne ruže si kupila,kako će to lijepo biti kad procvatu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivne ruze si kupila.
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Miro, krasne ruže si kupila! I mislim da je Ana u pravu, bit će to pravi rozarij. Mogu zamisliti miris kad se raširi uokolo... bit će to prava uživancija!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
o draga kod tebe tako puno preljepih novina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno je judino drvo, mogu zamisliti kako je prekrasan pogled iz terase
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
blue sky hvala na posjeti
![]() Lantana hvala na posjeti ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
krasne potunije, a i dalija je posebno lijepa
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |