Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 248249250251252 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sjela sam na klupicu i uživam....
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
SURUČICA spiraea x vanhoutei
Niži grmić,povijenih grana, cvjeta u proljeće mnoštvom sitnih cvjetića koji mirišu na med. Položaj sunčan ili polusjena. Razmnožava se reznicama i korjenovim izdancima. OREZIVANJE Orezuje se nakon cvjetanja . Stariji izboji koji nisu cvjetali se prikrate za polovicu. Da bi se potakla na stvaranje novih izboja, potrebno je orezati grančice koje su cvale iznad grananja. Mladi savitljivi izboji se ostavljaju netaknuti. |
|
![]() |
|
drago mi je da te mogu vidjeti u svom vrtu jer su mi vrtlarski početnici jako dragi, pogotovo ako žele posaditi vrt iz ljubavi. želim ti vrt kakav voliš a ako te nešto zanima i ako znam , rado ću ti pomoći ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana,kada vidim tvoju poruku, odmah mi zamiriše smilje i majčina dušica!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Sve je predivno,kamenjare(moje omiljene)su divne ,biljke su krasne,njegovane i vidi se da izrasle ispod ruke velikog ljubitelja cvjeca.veliki pozdrav.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno se prošetati po tvom vrtu, kamenjar je divan
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno, puno lijepog cvijeća, krasnih kombinacija dekorativnih elemenata, majstorski uređeno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dijana
ljiljus ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
šta reći a da već nije rečeno ,samo prekrasno je krenulo -pratim te u stopu
![]() |
|
![]() |
|
ksan, za nekoliko dana.
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasan vrt i prekrasna tema ovdje se može svašta vidjeti ali i naučiti
![]() Samo mi nešto nije jasno kad je to sve prije procvalo kod tebe ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ooo, procvala je moja čipkasta miljenica, suručica.
![]() I koliko je nježnosti i ljepote u sitnim cvjetićima biskupske kapice. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasno SlavujVk!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
a da me udomiš u jednom od cedrova? ![]() |
|
![]() |
|
napisala si -savršeno..ogromna ljubav...veliko znanje...iskustvo. u tih par riječi je recept za ovakav vrt jer ljubav te tjera da promatraš biljku, da udovolijiš njezinim potrebama ,da to zapamtiš i kao i uvijek, u životu, niti jedan trud nije uzaludan,pogotovo onaj koji je učinjen iz ljubavi. i opet je ljubav početak i kraj! |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Preljep ti je vrt.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
samo ti šetaj, nadam se da ćemo uskoro šetati i tvojim vrtom i uživati u cvatnji tvojih biljčica. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 248249250251252 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |