Rajčica - Lycopersicon esculentum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 78> |
Korisnik | |
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadnica brojim 120 ...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mialia Fiki drugacije je boje nego inace?Jako su ti napredne sadnice masala.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() |
|
magadan ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 141 |
Da to sam i planirala sutra napraviti jer ce biti suncano. Jel ok da spricam ujutro ili je bolje kad uprzi sunce?
|
|
![]() |
|
MisterNo ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 308 |
Preventivno pošpricaj obranim mlijekom razrijeđenim u vodi 1:10. Po prognozi bit će i odsta sunca, en bi trebalo biti prevlažno. Kao prevencija je razrijeđeno mlijeko ok, ako dođe do zaraze nema lijeka, samo ''damage control''. |
|
![]() |
|
magadan ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 141 |
Bas gledam prognozu za sljedecih 25 dana i svako malo je kisa, nadam se da to nece stetiti rajcicama. Bojim se plamenjace
![]() |
|
![]() |
|
Sasa22 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: otok Status: Offline Bodovi: 38 |
Evo i moji 10 -ak dana, mada sam na otoku, sunce, uzivaju danas slaba kisa, 17 stupnjeva vani
pozz ![]() |
|
![]() |
|
Andrej ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 399 |
Moji su vec tjedan dana u zemlji i rastu naocigled, a minusa u ZG nema vec koji tjedan.
|
|
Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke, a sve sto sam pametnog znao reci o njima je vec visestruko ponovljeno u ovoj temi
|
|
![]() |
|
Nema minusa ovdje nocu...a kolko vidim prognozu, nece ih ni biti vise, bar se nadam. Ja se nadam da ce mi svi prezivjeti :).
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Javi jesul prezivili,bas me zanima hoce li izdrzati jutarnje minuse.Danju je takvo vrijeme da bi da nisu noci ovako hladne pravo ih bilo vrijeme saditi vani,ali..
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
Sad je gotovo, vec su u zemlji...valjda ce biti ok. U Zagrebu sam. Nestrpljiva sam, al ostale flance cu ipak kasnije posaditi.
|
|
![]() |
|
Jos su noci jako hladne jedino ako si kraj mora onda moze. |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Posadila sam dio flanaca u vrt, nadam se da nece biti naglih zahladjenja vise.
|
|
![]() |
|
ifke ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 12 |
Sasa22, black krim i black prince bi trebale biti vrlo slične sorte. Evropska verzija black prince ima veće plodove, a američka manje. Black krim isto ima par varijanti, ali glavno je da su sve te rajčice ukusne. Black krim sitni ne postoji, očito se iskrižao s nekom sitnijom sortom....
|
|
![]() |
|
Sasa22 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: otok Status: Offline Bodovi: 38 |
Kupio sam rajcicu Black crim i Black crim sitni, te Black prince ??, moze li mi netko objasniti jesu li to iste ili slicne sorte (Black Crim i Black Prince)
jesu li ovo rane ili kasne sorte i ove navdene jabucar volovsko srce belgijska gigantska floridade marmand st pierre hvala |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
To i ja ove godine ponavljam, M inace svake godine posadi par u tegle da bi mu bili nadohvat ruke, ove godine cu tako posaditi i sweet million, nadam se da ce biti onakav kakvim ga opisuju. Kupila sam sjemenke na njuskalu, pa sada mozemo samo cekati... kiseljak sam unistila, stvarno nije bio za jasti... a romania ide u bascu....
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
tnx!!
posijan negdje hmmm u prvom mjesecu? tako nesto. bio je ukrasni na kuhinjskom prozoru, i pred nekoliko dana presadjen van, ali nije u vrtu (ne bi napredovao ionako je zemlja tu jos hladna), nego u posudi. i ostati ce tako, povuci cu ga da se penje uz stup nadstresnice na ulazu u kucu. to mi je jedna od najdrazih cherry sorti, pa da ga imam na ulazu za grickanje ![]() |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Wolfsbane juhu pa kad prije?!
![]() ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Wolfsbane, odlicno!
![]() |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
weeee prvi dajzek ove godine :D
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |