Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Eh, samo neka ste vi doma... pusti dijete neka uživa vani, znaš da kažu da se kroz igru brže ozdravi!
Njemu veeeelika ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Lijepo vas je vidjeti da nadzirete moje dvorište kad ja "ljetujem"..
Lani mi se "dopalo", pa ajde da ponovim i ove godine...po danu "samo" 150 kn...šalim se...bili smo, Lovro i ja, tri dana u bolnici..pustili nas danas...na otpusno pismo čekali od pola dva do pet....za poluditi... No, došavši doma, moje djetešce, željno zraka, nije se dalo unutra , i ja odmoh jedan krug po vrteku...cveteki su nas obradovali...neki su nikli, neki porasli, neki procvali, neki ocvali, neki se još skrivaju......sve svojim tijekom... |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Budući da sam izostala dvije godine, sve sam ti ponovno pregledala, prošetala svugdje i sve mi se sviđa.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ova slika mi je božanstvena
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Imala buš cvjetno slovo V. Slikaj ga opet kad se otvore cvjetovi, da ga vidimo u punom sjaju.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš je krasno. Dobro si ga ošišala pa cvate iz stabla
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
...moje judino drvo...hvala marta78
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ko je meni pjesnički raspoložen, ko, ko...
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uvijek je lijepo i veselo u tvom vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Gdje ima poezije - tu sam ja odmah doma Jurjevski ljepotani jorgovani mirišu i do mene! Moja mama ih zove "hergovani" i to mi je tako simpatično...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Bravo Lovrek za mjesec krasna pjesma ,krasna fotka
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Lovro, ti si jedna od prvih sa kojima sam kontaktirala kada sam se registrirala na CIF i koja mi je sve objasnila, pojasnila i ostalo...
Mislim i prva sa kojom sam nešto razmjenila... A i uvijek si tako vedra i nasmijana... Zato uz pečat imam i nešto što će mu praviti društvo a što će tebe sigurno razveseliti. Spakujem čim stignem! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Puno puta sam bila u tvom vrtu i sad sam konačno sve do kraja pregledala,prekrasno ti je sve,ostala sam skroz oduševljena!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Noćno šetanje tvojom okolinom u društvu punog mjeseca,prava je rapsodija.Sve blista i miriše!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
BALADA O MJESECU
I sija mjesec pun, bajni po nebeskom modrom putu ko da otkriva neku tajnu sirec` svjetlost blijedozutu
Pojavi se, plovi pa nestaje, svoj prolazni slijedi trag; i povlaci se, sve je blijedji, k`o da nikad nije bio mlad
A imao je svoje mijene u plavoj nocnoj tisini i kratko traje i sija i gasne u kozmickoj prasini…
I sija mjesec mlad, u plavoj tisini i ostane samo blijedi trag… blijedi trag, u prasini. (nisam pronašla ime autora) |
|
|
|
![]() |
|
...nosi mi se bijela boja....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jurjev dan je kod mene prošao bez racvjetanih đurđica, al će zato 1. maj okititi rascvjetani jorgovani!
...kod mojih... ![]() ...od mene... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Floramy, ne znam čime sam zaslužila da si tak dobra prema meni...mislim da i ja tebi moram poslati, al što? onu hostu?podsjeti me!
![]() ajama, dadinice, rosa...moram priznati da imam dobre susjede i tu, gdje sam za snahu, a i tam "v domovini"....uvijek nekaj mjenjam s njima i svi sretni i zadovoljni.... ...jednom mi je rekla Vlatkich da ima jednu susjedu, cvjetnu prijateljicu od 80 i kusur godina...e, skoro da su i ove moje takve, osim susjede Martine, ona je u 50-tim! Fany, ma bilo je ko tepih, prekrasan osjećaj! Antonija....još malo, malo, već su pupići nabrekli! Aralija, i ja ostajem bez komentara u vašim vrtovima...a i od Vaših komentara! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Bez komentara sam i ja jer sam i ostala bez daha i bez riječi, jer riječi su suvišne, sličice govore sve
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |