Moj vrt u gradu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da ljiljus tako se zove. Predivan je ovako u cvatu samo što su cvjetovi kratkog vijeka. Samo nekoliko dana traju a onda ozelene. Imam mladica ako budeš htjela.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dvorište ti se tako lijepo zašarenilo, milina i za pogledati!
![]() ![]() Prunus je fantastičan, tako se raskošno okitio cvijetom ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Prošetala sam tvojim imanjem sve ti je lijepo, ovo proljeće je baš prekrasno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Dadinice
![]() Smail ![]() Interesantno je promatrati vrt iz godine u godinu. Trajnice postaju sve bujnije i vrt sve ljepši. Proljeće smo svi dugo čekali tako da sad uživamo u bojama cvijeća.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo je i šareno u tvom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
Mali kaktus, Moon
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo dvorište
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Kućica za ptice mi je super. I ja sam uspjela nagovoriti mm da mi napravi jednu ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prekrasno uređeno, ko po špagi, volim životinje i znam kako se osjećate, neizmjerno mi je žao
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
jako lijepo i skladno, onako simetrično šareno..a znam kako se osječate, jer i naš ljubimac je ovog proljeća uginuo..mali mah
![]() |
|
![]() |
|
Mari
![]() Bucka,
![]() Aralija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jako lijepo, stazice, gredice, travnjak, prekrasan prunus
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
something blue
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Pakujac je preeeeedivan.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasno plavetnilo draga!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasna ti je ova rapsodija u plavom......
Ništa neću izdvajati, sve mi je super! Pericalis može prezimiti vani? ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
KARMEN baš ti je sve divno.Lijepo si napravila gredice.I meni je prunus najljepši.Ja imam bijeli i isto kratko cvjeta.
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
KARMEN, lijepo se rascvjetao tvoj vrt.
Posebno me oduševila plava rapsodija. Pravi gradski vrt. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana, hvala ti
![]() Sanja, obožavam pakujce
![]() Ljiljus, plavo nekako smiruje
![]() Floramye, žena od koje sam kupila pericalis mi je rekla da ga je ostavila vani preko zime i da je preživio.
![]() Camellia, hvala, nisam znala da ima i bijeli....imaš li neku fotkicu?
![]() SlavujVk, da lijepo je kad se sve rascvjeta zato čekam sada u svibnju eksploziju boja.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |