Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 37> |
Korisnik | |
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Smail, i ja navratila da vidim tvoj kamenjar i prekrasne erike!!!
![]() Želim ti da nam se brzo vratiš!!!! Kako možeš bez nas tako dugo?
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Drago moje društvo, evo da malo obrišem prašinu sa mog dnevnika, da li sam vam nedostajala. Baš ovih dana razmišljam o svima vama. Ja sam vjerojatno u nekom drugom životu bila medvjed, ne volim ovu zimu i kao medo moram ju prespavati, svaki si dan mislim sutra će proljeće, sutra ću se javiti na forum sa nekom novosti, a ono dan po dan samo zima. Kod mene nema baš nešto novo po ovoj zimi, čim malo zatopli, bit će valjda i poneka slika iz vrta, možda kamenjara, plastenika, sve vam to samom spava zimski san. Mirjam, Freeland velika pusa za vas da mi prestanete plakati. Ova
![]() ![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dobrodošla natrag!
Moraš se brzo razbuditi jer se i priroda počela buditi - bit će opet puno posla. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Hvala ti Anastazija na dobrodošlici povrtaka, joj kako je teška ova zima, ali obečavam već sutra ću nešto sliknuti pa se javim, valjda ću se razbuditi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Super!!! Neka si ti i pravi medo i spavaš zimski san samo kad si se javila.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Smail
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Evo malo sam brzinski škicnula kod tebe i ostala sam ovako
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
A ona me posebno impresionira, pokušala sam iz sjemena, no ovaj puta nije mi ništa niknulo..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam sadila iz luka, imala sam i žuti ali je propao prošle zime.
|
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Smail, lijep kamenjar,prekrasna boje tulipana a kockavica iz ove perspektive kao da ima nešto demonsko!
![]() |
|
![]() |
|
Slavuj, hvala ti što ti se sviđaju moji tulipane, a fritillaria me oduševila iz ove perspektive, jer ispod onaj obrub unutra izgleda kao prave suze, pa sam ju zato tako slikala.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Probudila si se i ti s proljećem
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepo !
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Smail tako mi je drago što si obnovila svoju vrtnu temu, dugo te nije bilo u njoj, no povratak je odličan
![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
I ti imaš prekrasne tulipane
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
U ovom vrtu sam se zadržala malo duže jer od kad sam se uključila na forum nije te bilo , znači jako dugo te nije bilo i zato sam pregledala sve , tvoj vrt je za divljenje, rastao je i rastao godinama i izrastao u nešto što je lijepo ne samo oku nego i hrani dušu, zato molim te nemoj opet izostajat s sličicama godinama
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |