Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monstera nudi - traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monstera nudi - traži

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 14>
Korisnik
Poruka
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 10:22
ima, ima.... trajnice da.....eeeeeee samo su sitne jos .....darovi dobrih dusa s ovog foruma i naravno moje divne susjede....al kad se rasiresmile61
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 10:27
I moje ovogodišnje trajnice su sitne, ali se zato one od lani pripremaju za cvatnju!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 19:31
tu su karanfili....procvali cak, samo se ne vide od tulipanaWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 21:15
Supeeeeer Monnica! Sad samo pazi hoće li biti kakvog krupnog tobolčića i čekaj da dozreli.....Moram priznati da sam sa sjetvom karanfilića počela prošle godine i baš me nešto krenulo!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 23:39
e moja monstera....moj djed se bavio prodajom sadnica cvijeca.....cijelo ljeto sam skupljala sjemenke kao dijete....i svima kazem da ovo sto mi sijemo po prozorima je pomalo bez veze, jer te biljcice uglavnom klonu....ili sijati u plastenik ili direktno na gredicu....meni osobno najbolje uspije sve sto posijem u recimo 11-tom mjesecu vani u gredicu....te biljke su mi najzdravije....eto...mozda sam ti pomogla maloWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 23:47
Meni je moj plastenik puno pomogao, jako puno i brzo toga nikne unutra...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 22:30
Ako netko ima ovakav šeboj, Molim da mi sakuplja sjemenke, naravno vraćam nekim sjemenkama svojeg cvijeća koje budem imala...

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 22:34
Virni kod mene. Ako je takav, da ga označim i ne potrgam.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 22:39
Idem odmah...
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 01:21
Ja imam mix sjemena žutog i crvenog, pa ako je to to, tipni mi u pp
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 13:11
Ima li zainteresiranih za kupnju sjemena Jeju dinje i Peruanske jagode pola-pola?

- Riješeno!-

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2013 u 20:58
Ima li netko par reznica Ceanotusa, a da bi bio voljan pokloniti?

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 21:36
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 21:41
   Ima li tko sjeme, biljku žutog alisuma?  EmbarrassedHeart  Moj od lani je propao, pa sam baš Cry 
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 14:05
Tražim par reznica lavande budrovke i ružmarina koji opstaje u kontinentalnim uvjetima, ako netko ima i voljan je pokloniti....EmbarrassedHeart
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 22:16
Draga monstera neznam koja je lavanda koju ja imam, ostalo mi je još tri komada u plasteniku pa ti mogu poslati ako odgovara opisu budrovka, nije ona visoka koja ružno izgleda kada ostari nego niska, a imam i reznice ružmarina kontinentalnog. Bez obzira što je za naše krajeve ove zime mi je pola grana izmrznulo. Pošalji mi adresu na pp pa ti ovaj tjedan pošaljem.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 22:59
Smail ti si jedno veliko smile84! Hvala draga! smile78
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 23:59
Vidim da sam zakasnio sa ružmarinom! Geek...i kod mene ga ima
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:25
Fiki ako mi  ružmarin ne uspije, onda znam gdje ću  opet tražiti!WinkTongueHeart Hvala ti !
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 23:15
Može Heart
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.