Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 126> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Leona , ja sam bila u Amsterdammu a i drugdje po Nizozemskoj i mogu ti reci , tvoji tulipani se mogu mirne duse mjeriti s njihovima !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koliko tulipana, raznih oblika i boja, prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
A jde jedva cekam. ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Vladkich,hvala na poseti,jeste lep samo ove godine su mnogo sitniji no nema veze vazno da ih ima
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ma kakva zima
|
![]() |
|
Gledaj ti nje .........probudila se iz zimskog sna,pa dobro mi dosla u goste draga Beti.......cekam tvoje slike. ![]() |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Cega sve ovde novog ima otkad nisam bila
![]() Kakve lale zeno imas...fantazija,a tek saponika,floksic,ostici ![]() ![]() Tako sam srecna sto ovu kaficu pijem u tvom i drustvu tvog prelepog cveca...eto mene uskoro ponovo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prvo moram reci da ti je maca prelepa ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nije ti ta losa da sam iz Holandije ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aralija,naravno da je svejedno hocemo li reci tulipan ili lala vazno da je lep,i vazno je koliko mi je drago videti tvoje tregove ![]() |
|
![]() |
|
Bucka hvala i ja ih volim,idem i zavirujem po njima,ma to mi je onako bas gust ![]() |
|
![]() |
|
E,moon,kad tebe vidim ovde na mojim stranicama osetim se privilegovano. ![]() |
|
![]() |
|
E,pa sta bih drugo ocekivala od tebe,hvala ti draga moja,i hvala na ovom sledecem postu jer si me bas ganula, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajama,draga,ima svega kao i kod tebe svega prekrasnog,zato i jesmo tu da pokazemo nasu ljubav.Hvala ti na lepim recima ![]() |
|
![]() |
|
Da,da ,samo dok ti pokazes svoje,a nadam se da hoces,videcemo onda ko vrsi atentat,hvala na poseti,i znam da ne treba reci koliko mi je drago. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga,kad mi kaze tako neko ko ima i bolje ja se malcice ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
I meni su za oko zapali tulipani jako ih volim,a tek kako mirisu uhh!Lijep ti sav cvjetnjka.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Koliko ti vrsta tulipana imaš, kao da si iz Holandije
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ispeglani ili poderani svejedno tulipani- lale su predivni
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |