Moj vrt u gradu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 20> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bila sam vrijedna prošlih nekoliko dana i evo malo i fotografija da to i dokažem
![]() Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sanja, kraj ovog žutog s desne strane vidi kako se tvoj šeboj lijepo rascvjetao.
Ovu japansku dunju je MS vadio mjesec dana
.... i sada izgleda ovako - tu sam posijala cleome.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Stvarno si bila vrijedna,vidi se na svakom dijeliću okućnice.Prekrasno je uređeno.Nasmijala sam se zbog japanske dunje jer sam je i ja uz veliku mušku pomoć izvadila.Nisam mogla vjerovati koliko se čvrsto ukorijenila i još sam se sva izgrebala.Zato pohvale TM.
![]() |
|
![]() |
|
Camellia upravo sam bila u tvom vrtu. Divan je. A ova dunja je došla do Kine sa svojim korijenjem. Morala sam obečati i sebi i drugima da više ne sadim grmove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Stvarno si krasno sredila okućnicu, svaka čast!
![]() ![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Baš si skockala vrt za5!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Ljiljus, Dijana
![]() Između obilja kiše uspjela sam fotografirati moj rascvjetali clematis. Rascvjetao se u svoj svojoj ljepoti. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Smail, drago mi je da šetaš kod mene, dobro si došla. Ovaj cvijet neznam kako se zove. List ima isti kao celer samo je sjajan i ove sitne cvjetiće veličine nokta. Po tome kako je "motan" cvijet zaista liči na ranuncule.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Krasne su ti cvjećke! I meni je zanimljiv ovaj žućo, i šarenolisna vinka je jako lijepa... Ma sve ti je tako bujno i zeleno, prekrasno!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga Floramye. Obilje kiše i sunca dovodi do bujanja ovog zelenila. Baš sam se divila listovima hoste dok prekjučer nije pao led. Šteta.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jako ti je sve lijepo i s ukusom posadjeno....pohvale su ono sto ti upucujem od srca....bravo
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga Monna, znam da je od srca - osjećam to.
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Karmen, vrt ti nije prevelik, ali zato ima "dušu" i sigurno se u njemo svatko tko zađe jako ugodno osjeća. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Hvala ti Bucka na lijepim riječima. Ja i želim da se ljudi ugodno osjećaju kako u mojoj kući tako i u vrtu.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasan vrt, a onaj žuti grmić mi je precakani
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Karmen, ja moram biti dosadna vezano za onaj žuti grmić, interesira me koliko visoko naraste, ovako u gro planu izgleda ogroman, a ti kažeš da je cvijetić veličine nokta, interesira me da li je taj cvijetć možda slamnati, i naravno koliko ti dugo cvate, i gdje si ga nabavila.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Enrikova nona dobrodošla u moj vrt
![]() Smail šaljem pp
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |