Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 126> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ah vidim ja da Zijad sve ovo raskošno cvijeće nije poklonio,ja nemam takvu raskoš i ljepotu,priznaj odakle ti da i ja probam doći do njega
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Zvoncice,vidim da si nova pa ti zelim dobrodoslicu,i hvala ti za ovako lepe reci ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Hvala draga moja prijateljice,kako lep sroceno ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Bas sam uzivala u slikama tvog prekrasnog cveca! Sladoled-lala je bas onakva kakvu sam je videla na slici,i zaista je senzacionalna...Ali kod tebe je sve senzacija,od lala ,klematisa, irisa, a pokoseni travnjak je bas lep i uredan. Bravo za onoga ko je to uradio, za trud i vredne ruke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvončica3 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 99 |
Bravo, Leona, ove cvjetne sličice su zaista odmor za oči...a i za dušu...prekrasno,,,
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Vidim da Nebesa rade svoje,a zemljica svoje...onima koji imaju dusu veliku i srce ogromno Bog daje da vide i uzivaju u plodu svoga rada.
Sladoled lala ti se napokon pojavila u svoj svojoj lepoti...divna je (prvi put je vidim u zivotu) a dvoriste,travnjak i ostale biljcice su bujne i cvetaju prelepim bojama
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Savršena je ova tvoja ljubav
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kako dirljiv post,hvala ti draga Kamelia. ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Leona draga,tvoj vrt je jednostavno savršen.Vidi se stvarno da je "tvoje cvijeće,tvoja ljubav"
|
|
![]() |
|
Draga moja Aralija,sva sam se najezila kad sam procitala tvoje tumacenje,a mislila sam da li da stavim ili ne,medjutim bas ovo sto si ti napisala me nateralo jer sam istih razmisljanja i shvatanja,jedino sto jos mogu dodati da je ovaj zivot kratak i da reprize nema zato treba da se volimo i cinimo dobra dela,jer ovaj znak sa neba...gledali smo svi ukucani i nismo mogli verovati zato je moja cerka ovekovecila. Za tebe i sve ljude dobrodusne ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kolorit boja za divljenje, ali sa tolikom količinom biljaka i ne može biti drugačije , bravo majstorice.
A sad malo osvrt na sličicu koju je citirala Kamenjar: poruka s neba i trebamo se zamisliti svi kamo ide ovaj svijet pun okrutnosti i nasilja , pa svi bi se trebali uživati u malim stvarima onako kako mi uživamo u svakom cvijetiću koji procvjeta
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Kamenjar,i naravno da navodi na razmisljanje,jer meni to par dana ne izlazi iz misli.
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |