Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 239240241242243 282>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 10:27
Draga Slavujčica,

evo dvije kave ( i to dok se nisu skroz ohladile a to ipak nešto znači Smile) sam popila u tvojem vrtu  i UŽIVALA!
 I puno još naučila i ...  ma to ti ja pričam, samo nastavi
Hug
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 10:08

Draga Slavuj, obožavam perunike a ovo mi je ljubav na prvi pogled, predivna je. smile84
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 09:21
Slavujčice moja, vjerujem da imaš još cvjetnih favorita koji se nisu stigli slikati, ali ako mene pitaš, meni je svaka biljka lijepa na svoj način, svaka čuva neku svoju cvjetnu tajnu, pa čak i one koje gotovo nikad ne cvatu.....A kavica u tvom vrtu, vjerujem da bi bila s guštom popijena,  jer ovakvo nešto se ne viđa baš svaki dan......Draga moja ti si sebi stvorila prekrasni raj na zemlji! smile78smile84
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 23:58
U tvome vrtu sam provela vise od sata,gledajuci prelepo cvece i diveci se njegovoj lepoti. Ali posebno me je odusevilo tvoje veliko iskustvo i poznavanje biljaka,dopali su mi se tvoji komentari o svakoj biljci koju imas u svome vrtu, lekovita svojstva i nacin uzgajanja. A imas i zlatne ruke koje prave fantasticne rucne radove. Puno sam naucila iz tvojih postova,sad znam kome cu se obratiti za savet ili
misljenje kad bude trebalo. smile91smile79
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 23:01
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Slavujčice , evo i ja sam ti opet došetala, došla sam napuniti baterije u tvoj vrt,  jer sam se danas baš umorila.....Ovdje je stvarno tako lijepo da dok gledam tvoje slikice cvijeća, prođe me umor i već bih sad mogla opet nešto kopati, saditi....smile76smile89smile84
draga Monstera sretna sam što vam je lijep moj vrt i još bi bila sretnija da ga vidite uživo , da samo jedno sunčano jutro u njemu popijete kavu...da vidite mnoštvo biljaka koje nisu dobile priliku da se slikaju a ipak su vrijedne i prelijepe.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:54
Originalno poslano od člana Dicc Dicc napisao:

Kod Vas je uvijek predivno ! (:
Dicc draga, dobro mi došla.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:39
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Gledam slike vrta i prva reakcija je bila - ovo je sasvim drugačije nego ono gdje sam bila....
Zapanjilo me koliki je već zečji lad, a onda još nije ni provirivao iz zemlje.
Klematis je predivan, šatirana perunika također.

DJEVOJKO SA ČARDAŠ NOGAMA!
to što si napisala znači samo jedno-da moraš doći ponovo, jer na slici se ne vidi da svaka vrsta perunike drugačije miriše,
kako krasno mirišu mali karanfilići, jagodnjak... da je chevy chase puna pupova ...i lonicere i lavanda...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:18
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Lavanda će biti fantazija kada procvjeta, a i sada je lijepa. Sa veseljem čekam sliku, kao da je moja!Wink

super si mi desert rose!
obećala sam vam lipanj , i kraljeve koji tada cvjetaju,
lavanda je kraljica majka!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:13
moon, hvala....
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:08
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Vrlo rado dođem k tebi jer znam da me uvijek u ovom kutku foruma čekaju neka mudra misao i prekrasna slika. Tako je i danas!
raduje me svaka tvoja poruka, draga Anaida!
Na vrh
Dicc View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 19
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dicc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:00
Kod Vas je uvijek predivno ! (:
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:00
Originalno poslano od člana kamenika kamenika napisao:

Mogu samo zamislit koliko vremena provodiš u vrtu kad je sve ovako savršeno.Hvala što si pisala o kaloperu a sad bih te zamolila da staviš sliku puzave saponarie jer ne znam kako izgleda.
draga kamenika,
često me pitaju koliko vremena provodim u vrtu. i često ne znam odgovoriti.
ima puno toga što radim zato što volim i što mi je to mjesto gdje skupljm energiju.
ne gledam serije i ne ispijam kave koje traju satima.
svaki dan čupnem po koji korov, ako treba zalijem, nešto posijem, zapiknem po koju grančicu, orežem što se previše raširilo...
i to je sve.
najviše posla je bilo dok sam ga oblikovala i odgajala biljke.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 21:53
Slavujčice , evo i ja sam ti opet došetala, došla sam napuniti baterije u tvoj vrt,  jer sam se danas baš umorila.....Ovdje je stvarno tako lijepo da dok gledam tvoje slikice cvijeća, prođe me umor i već bih sad mogla opet nešto kopati, saditi....smile76smile89smile84
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 21:43
aralija,
je, to je alkohol koji kupiš u ljekarni,mislim da je 96% tni.
tablete kamfora isto kupi u ljekarni.
ovo je super lijek kao i sve što sam zapisala od bake Antonije.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 21:38
Draga o ovom ljeku za reumu (uz naravno divljenje tvom vrtu jer za njega su riječi suvišne. slike govore sve) zanima me alkohol da li je to medicinski 90% ili nešto drugo? Godine su kad to će trebati
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 21:28
Nisa, dobro mi došla.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 19:01
Gledam slike vrta i prva reakcija je bila - ovo je sasvim drugačije nego ono gdje sam bila....
Zapanjilo me koliki je već zečji lad, a onda još nije ni provirivao iz zemlje.
Klematis je predivan, šatirana perunika također.

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 18:17
Lavanda će biti fantazija kada procvjeta, a i sada je lijepa. Sa veseljem čekam sliku, kao da je moja!Wink
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 16:20
krasno
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 15:48
Vrlo rado dođem k tebi jer znam da me uvijek u ovom kutku foruma čekaju neka mudra misao i prekrasna slika. Tako je i danas!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 239240241242243 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,639 sekundi.