Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klematis  - Clematis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klematis - Clematis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 136>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
azriela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje azriela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 22:53
evo i moj je krenuo:)ovo mu je druga godina

Uploaded with ImageShack.us
dosadna ko tekut
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 10:46

montana prije kiše

Westerplattte

Miss Bateman se spojio s zimskim jasminom i očigledno im je super zajedno

Neka se sve zeleni
Na vrh
kuzminac View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kuzminac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 05:18
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Karmen,Moona,prelepe bojesmile227
pridružujem se 

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 11:18
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:31
morena, pogledaj sa donje strane lista ima li nekih nametnika.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 16:34
evo i moga....ovo mu je druga godina

vasi su divniWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 13:28

Plavi,zeljasti,grmoliki
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 20:03

nikako da ih slikam,a onda ih je smlatio led

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 20:58
[IMG][/IMG]

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 20:18
ovaj se brzo oporavio

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 22:23

Uploaded with ImageShack.us
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
morena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 08:10
Leona31,Rembrant,Moon;Klematisi su vam predivni!!!smile141
Josipovac,Osijek
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 21:23
Karmen,Moona,prelepe bojesmile227
Na vrh
nablica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nablica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 09:44
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/cudnovati_clematis/58721.aspx -

Pozdrav svim obozavateljima clematisa. I ja sam od prosle godine pocela sa svojim mahnitim kupovanjem istih. Ove godine ih imam 4. E sad imam jedan problem i nadam se da ce te mi pomoci, naime prosle godine mi je prvi put cvijetao clematis ( nazalost izgubila sam onu etiketu sa nazivom clematisa) i cvijet je bio onak jednostavan, rozo ljubicast. Ove godine taj isti clematis je opet procvjetao ali skroz drugi cvijet, visestruki cak i boja nije onako satirana ko prije.. Sad mi je to malo cudno ( da ga nisam sama sadila posimljala bi da me neko zeza)
jel zna netko od vas koja je to vrsta clematisa, i naravno jel moguce da prvu godinu cvatu malo siromasniji cvjetovi dok sljedecu godinu budu visestruki?
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 10:53

Multi blue i the president kojeg smo spasili povratkom u teglu

Pillu je tek počeo

Mrs Cho. se spetljao s penjačicom

Neka se sve zeleni
Na vrh
morena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 18:42
Pozdrav svima,trebam mišljenje boljih znalca Klematisa od mene;prije mjesec dana posadila sam "Rouge Cardinale",lijepo je ispočetka krenio,dobio nove listove.Čini mi se da je u zadnjih par dana stao,vrhovi su mu jako tanki i nekako mi se čine da su se skovrčali a listići mi djeluju suho.Pipala sam zemlju,čini mi se da ima dosta vlage,nakon ovih kiša možda malo i previše.U čemu bi mogao biti problem?Unhappy
Josipovac,Osijek
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 14:19
Još su mi više oči poplavile gledajući ove ljepote
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 20:06
Na vrh
strma View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 3
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje strma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 09:04
Dobar dan ekipa, nova sam na forumu i ako Vas dugo pratim. Puno savjeta mi je pomoglo u uređenju mog malog cvjetnog carstva i puno se zahvaljujem.
Pozdrav svima Smile

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 21:43
I moji su krenuli s otvaranjem pupoljaka

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 136>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.