Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 136> |
Korisnik | |
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dosadna ko tekut
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
montana prije kiše Westerplattte Miss Bateman se spojio s zimskim jasminom i očigledno im je super zajedno |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
kuzminac ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 6 |
pridružujem se |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
morena, pogledaj sa donje strane lista ima li nekih nametnika.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Leona31,Rembrant,Moon;Klematisi su vam predivni!!!
![]() |
|
Josipovac,Osijek
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Karmen,Moona,prelepe boje
![]() |
|
![]() |
|
nablica ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 4 |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/cudnovati_clematis/58721.aspx -
![]() Pozdrav svim obozavateljima clematisa. I ja sam od prosle godine pocela sa svojim mahnitim kupovanjem istih. Ove godine ih imam 4. E sad imam jedan problem i nadam se da ce te mi pomoci, naime prosle godine mi je prvi put cvijetao clematis ( nazalost izgubila sam onu etiketu sa nazivom clematisa) i cvijet je bio onak jednostavan, rozo ljubicast. Ove godine taj isti clematis je opet procvjetao ali skroz drugi cvijet, visestruki cak i boja nije onako satirana ko prije.. Sad mi je to malo cudno ( da ga nisam sama sadila posimljala bi da me neko zeza) jel zna netko od vas koja je to vrsta clematisa, i naravno jel moguce da prvu godinu cvatu malo siromasniji cvjetovi dok sljedecu godinu budu visestruki? |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Multi blue i the president kojeg smo spasili povratkom u teglu Pillu je tek počeo Mrs Cho. se spetljao s penjačicom |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Pozdrav svima,trebam mišljenje boljih znalca Klematisa od mene;prije mjesec dana posadila sam "Rouge Cardinale",lijepo je ispočetka krenio,dobio nove listove.Čini mi se da je u zadnjih par dana stao,vrhovi su mu jako tanki i nekako mi se čine da su se skovrčali a listići mi djeluju suho.Pipala sam zemlju,čini mi se da ima dosta vlage,nakon ovih kiša možda malo i previše.U čemu bi mogao biti problem?
![]() |
|
Josipovac,Osijek
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Još su mi više oči poplavile gledajući ove ljepote
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
strma ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 3 |
Dobar dan ekipa, nova sam na forumu i ako Vas dugo pratim. Puno savjeta mi je pomoglo u uređenju mog malog cvjetnog carstva i puno se zahvaljujem.
Pozdrav svima
![]() |
|
![]() |
|
I moji su krenuli s otvaranjem pupoljaka
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |