Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 18> |
Korisnik | |
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Leona,hvala ti na lepim komentarima i poseti, neke biljke sad prvi put cvetaju, ljiljan je u prirodi jos tamniji...alstroemeriju sam skoro kupila,bila je u pupoljcima,kad sam je videla prosto nisam mogla da se odvojim od nje. Znas taj osecaj, morala sam da je ponesem kuci...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Wanessa, onaj tamni ljiljan ti je prekrasan, naravno i sve ruže.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Uh,sta je kod tebe sve procvetalo,Amarilisi,prelepi,Ljiljan kao da je crn.bas je lep meni jos ni jedan ne cveta,
Alstroemeria,ja nemam,ali je lepa
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
Enrikova nona
![]() Leona, ja sam godinama bila u zabludi da vrtna gloksinija prezimljava u basti,ali mi uvek propadne, ovo mi je treca godina kako je sadim,pa valjda cu uspeti da je sacuvam,ima lep cvet ali i listovi su joj interesantni...cekam da procveta i bela... ![]() Blue Sky,zahvaljujem se na pozdravu, drago mi je da si me posetila!
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijep pozdrav novom vrtu i njegovom vlasniku
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Wanesa,nisi ti samo ruzu zacarala,jer kod mene nema tih sarica,
![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail,pozdrav za tebe!
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Wanessa, ruža hokus-pokus je predivna, kada sam vidjela na slikama forumašica koje su je ove godine nabavile nije izgledala tako lijepo kao što je uživo, božuri su stvarno lijepi i bujni.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Erina, hvala i dobrodosla!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty,malo abra-kadabra, malo ciribu-ciriba i gotova je magija!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Erina ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 6 |
Predivno cvijeće!!
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Sigurna sam da nije samo ova ruža u tvom vrtu hokus-pokus ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Leona, svakog proleca dobijem biljke sa Kopa,ali encijan mi posle nekog vremena jednostavno " nestane", zato i kazem da ga je tesko odrzati i prilagoditi nasim klimatskim uslovima. Ali nemoj plakati... samo da ga malo pripitomim, bice i za tebe!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail,puno ti hvala na poseti! Ocekujem jos neke nove da procvetaju.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga moja drugarice,jel ti sa Encianom mene malo mamis na uzdahe...uspela si,
![]() Svaka cast kako si ga nabavila,cekam onu njegovu jedinstvenu plavu boju,i da se ne naljutis za ostale biljcice,sve su ![]() |
|
![]() |
|
Draga Wanessa cvijeće ti je prekrasno, božuri si mi favorit.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |