Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvece je ukras baste
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvece je ukras baste

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 18>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 08:19
Leona,hvala ti na lepim komentarima i poseti, neke biljke sad prvi put cvetaju, ljiljan je u prirodi jos tamniji...alstroemeriju sam skoro kupila,bila je u pupoljcima,kad sam je videla prosto nisam mogla da se odvojim od nje. Znas taj osecaj, morala sam da je ponesem kuci...smile71 , bila je to ljubav na prvi pogled smile73smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 23:03
Wanessa, onaj tamni ljiljan ti je prekrasan, naravno i sve ruže.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 22:56
Uh,sta je kod tebe sve procvetalo,Amarilisi,prelepi,Ljiljan kao da je crn.bas je lep meni jos ni jedan ne cveta, Alstroemeria,ja nemam,ali je lepaWink,ruzeeeee,bas su ove satirane lepe.Bravo smile79
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 20:51
Impatiens Nova Gvineja
Alstroemeria
abutilon

ranunkulus
I sad, malo ruza za kraj...
Marvej
bastenska juka procvetala

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 09:38
Enrikova nona smile79
Leona, ja sam godinama bila u zabludi da vrtna gloksinija prezimljava u basti,ali mi uvek propadne, ovo mi je treca godina kako je sadim,pa valjda cu uspeti da je sacuvam,ima lep cvet ali i listovi su joj interesantni...cekam da procveta i bela... smile78
Blue Sky,zahvaljujem se na pozdravu, drago mi je da si me posetila!smile78
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 21:28
lijep pozdrav novom vrtu i njegovom vlasniku smile75
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 17:05
Wanesa,nisi ti samo ruzu zacarala,jer kod mene nema tih sarica,AngryLOL ,nego ovde ti neke teske madjije radis...salim se ali imas bas lepih novih biljcica,ja ne htede da kupim gloksiniju samo sto ne moze da prezimi,ali sad se pokaja....ne dolazim vise kod tebe da se ne sekiramsmile156
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:07
predivno smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 14:37
za ovu biljku ne znam sta je,ako neko moze da je prepozna,volela bih da mi odgovori
ovo je cvet iste biljke
bozur vec precvetao...
turski karanfil
ruza Renesans
ceanotus palidus Marie Simon
Incarvillea Delavayi (vrtna gloksinija)
bugica,mali pelcer procvetao...
hojhera Marmelade
Pozdravsmile79

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 14:16
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Wanessa, ruža hokus-pokus je predivna, kada sam vidjela na slikama forumašica koje su je ove godine nabavile nije izgledala tako lijepo kao što je uživo, božuri su stvarno lijepi i bujni.Smile
Smail,pozdrav za tebe!smile78
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 08:49
Draga Wanessa, ruža hokus-pokus je predivna, kada sam vidjela na slikama forumašica koje su je ove godine nabavile nije izgledala tako lijepo kao što je uživo, božuri su stvarno lijepi i bujni.Smile
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 08:40
Originalno poslano od člana Erina Erina napisao:

Predivno cvijeće!!smile55
Erina, hvala i dobrodosla!smile84smile78
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 08:38
Betty,malo abra-kadabra, malo ciribu-ciriba i gotova je magija!!!smile105

smile79
Na vrh
Erina View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Erina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 00:14
Predivno cvijeće!!smile55
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 23:46
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Ruza Hokus-Pokus

Sigurna sam da nije samo ova ruža u tvom vrtu hokus-pokus Wink za ovako divne i negovane biljke njihova gazdarica garant zna neku magijicusmile103 hajde,da čujemo Winksmile79

The impossible is often the untried.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 10:02
Hemerokalis Golden Chimes ,ranocvetajuci i ,koliko sam mogla primetiti cvetovi mu traju duze od jednog dana
I bozuri poceli cvetati
sarenolisna perunika
Ruza Hokus-Pokus
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 16:54
Draga Leona, svakog proleca dobijem biljke sa Kopa,ali encijan mi posle nekog vremena jednostavno " nestane", zato i kazem da ga je tesko odrzati i prilagoditi nasim  klimatskim uslovima. Ali nemoj plakati... samo da ga malo pripitomim, bice i za tebe! smile169smile79

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 16:47
Smail,puno ti hvala na poseti! Ocekujem jos neke nove da procvetaju. smile120smile78
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 08:21
Draga moja drugarice,jel ti sa Encianom mene malo mamis na uzdahe...uspela si,Cry evo i suze....
Svaka cast kako si ga nabavila,cekam onu njegovu jedinstvenu plavu boju,i da se ne naljutis za ostale biljcice,sve su smile182
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 10:14
Draga Wanessa cvijeće ti je prekrasno, božuri si mi favorit.smile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.