Lopoc - Nymphaea |
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budem prezadovoljan ako prezimi 70 % gomolja
|
|
Sponzorirani linkovi | |
branimir
Nedavno posijan Pridružen: 12 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 44 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kuzim se vise u akvaristiku ..
pa sam znatizeljan .. gdje prezimljavaju .. vani u ribnjaku ili..? |
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u podrumu, zamotani u vlažan filter materijal, te vlažan pijesak
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
BRAVO KREOS!
|
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprosti kreos ali zasto spremas hladnovodne lopoce u podrum? Sve te sorte su stvorene da bi opstale i preko zime u ribnjaku, nema ih smisla vaditi (jedio ako bazen nije previse plitak). Prije ces ih ostetiti takvim nacinom spremanja nego da ih pustis u vodi preko zime.
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
branimir
Nedavno posijan Pridružen: 12 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 44 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se cini ko da ih "usput" i razmnozava
|
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da im ne smeta hladnoca, al u jezercu imam 12 vecih koi sarana te 100- malih, i sve bi mi tegle rasturili. Bile su mi tegle jedne zime u najdubljem dijelu jezerca, a tam bas koi sarani prezimljavaju, tak da sam imal kaj videti u proljece! Salata od rizoma lopoc, a teblice slozene naopako, posluzile su ribama ko zimovnik. |
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas pravio inventuru tropskih lopoča, pa evo par slika!
gomolji u zip lock vrečicama prije presadnje na jednom gomolju ima od 1-5 malih biljčica koje se presađuju u posebne posudice presađeno, još samo 15-tak i gotovo je A ovak to izgleda u ljeto u vrtnom ribnjaku! |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow predivnoooo je jel ima koji za prodaju ja imam samo bijele jer su mi uvijek podvalili umjesto crvenih, roza ili žutih ...
|
|
fichoo1
Novo sjeme Pridružen: 15 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
isto se javljam za kupovinu kojeg ako ima :)
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kreos, jel imaš žute na ponudi ? Mislim sad,ovih dana ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, lijepo
Nakon onoga što sam danas u vrtlariji vidjela krojim planove gdje u svom dvorištu ukrast malo mjesta za te ljepotane....uhh
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, Glikica Dado, lopoči su vam mrak. Moji teopski su svi neki kilavi. U ovo vrijeme prosle godine vec su se spremali na cvatnju, a sada su trenutno na prvim plutajucim listovima. Od ozujka su u plasteniku, a po mjerenjima u 3. mjesecu nije bilo ni 40 sunčanih sati sveukupno, pa su tropski lopoci mislili da dolazi zima pa su otisli u hibernaciju. Sad ponovo krecu :(
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaoooo, baš ti je lijep !
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |