Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 13:26
Nakon jučerašnjeg burnog dana provedenog sa mojim dragim gostima, danas malo odmaram. Vrijeme je grozno, pada kiša, vjetar se raspuhao, hladno, hladno......
Ipak sam uhvatila komadić suhog vremena da prošetam po dvorištu i ugledala jedan prekrasan prizor, latica ruže u obliku srca pala na kaktus...

Uploaded with ImageShack.us
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 08:03
Svasta lepoga ovde ima,Lopocismile55
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 23:26
Imala sam danas čast biti gost u ovom lijepo vrtu,pogledati kaktuse,bonsaje,vrtno jezerce sa rascvjetalim lopočima,ma nešto prekrasno.
Glikice,od sveg ti srca hvalasmile78
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 08:26
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Arim, susjedo, kad prolaziš pored moje kuće i vidiš da je auto vani,znači tu sam.....pozvoni, svrati bar na tren !
Budem,budem.Tongue
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 23:50
Hvala cure na posjeti, baš mi je drago da vam se moji lopoči sviđaju.....cvatu oni i dalje, ali stvarno više nemogu slikati samo njih.
Zato imam nešto drugo za večeras, ovaj mak ne znam odakle mi uopće:

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 09:13
lopoč smile227
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 06:51
Krasne su ti ruže ali lopoči su posebni.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 06:19
bome si se naradila glikice, i jos cesWink...znas  i sama da se u vrtu uvijek radi ljepse od ljepsegWink...pohvale za dosadasnji trud i najbjelji karanfil...
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 00:15
Gle ti nje, ona iz vrecice baci u jezerce lopoc i vec joj cvate, a ja se trudim i nista. Morala budem i ja preuzeti tvoj sistem. I ja volim lopoce, i zute ruzice su ti krasne, a ciglenjak se lijepo popunio. 
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 22:54
glikice kod tebe se ima šta vidjeti ruže,
karanfil
a tek pogled niz dvorište

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 22:33
Nešto novo danas:

krasna mini ružica

bijeli, najbjelji karanfil na svijetu:

pogled niz dvorište:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 22:15
MK valjda će lopoči pričekati do subote, da ne ocvatu.....ali ima još pupova !

Dijana, ako si ti ostala bez teksta,  onda mi je to stvarno veliki komliment ! Hvala ti Hug.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 22:02
Bome, bome ostala sam bez teksta a to mi se baš ne dešava često.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 19:37
Ja se veselim da ću u živo vidjeti tvoje jezerce s lopočimaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 19:23
LOPOČ - cvjetni simbol dobre sreće i duhovnog rasta. Jezerce ispunjeno lopočima privlači mnogo blagotvorne energije u vrt. Vjeruje se da ima smirujuće djelovanje, a simbolizira i nove(poslovne) mogućnosti.
Cvijet lopoča povezuje se s Budom i njegovim prosvjetljenjem, cvijet koji je postigao krajnje savršenstvo - njegova čistoća nije ukaljana muljem iz kojeg raste.

(tekst preuzet sa neta)
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 19:17
Anđo zlato, u radu je spas, neka fala bogu da se može Wink, još smo mlade !
Samo malo noge i leđa navečer bole i štrecaju koljena! A nokti.....nećemo o tome !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 19:15
Karmen, nešto me ide ove sezone, ali i narintala sam se dobrano. Rezultati se vide, napokon.
Evo danas popodne pada kiša pa ne radim ništa, malo ću i ja u obilazak forumskih vrtova, nešto u zadnje vrijeme nisam stigla.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 19:11
Ružo, nema ti druge nego da se zaputiš u Vinkovce da vidiš lopoče, OK ? Vjeruj mi da su uživo još ljepši.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 19:10
Bome si se ti naradila... sad samo uživaj.Bravo...vridna si ti cura!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 19:09
Korijenko, zamisli ovako: vedro, svježe, sunčano jutro, ja u pidžami, u jednoj ruci kava, u drugoj cigareta i šetam.....odjednom ugledam rascvjetane lopoče, odmah sve odložim na prvi panj i jurim u kuću po fotić !!! Nema većeg zadovoljstva nego kad me u jutro dočeka nešto tako lijepo !
Uživaj sa mnom, a ja ću s tobom u tvom carstvu !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,953 sekundi.