Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 261262263264265 381>
Korisnik
Poruka
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:43
a ja samo na klopu mislim...možda da se pokrijem pa od topline ću mislit na drugo nekaj...hehhee
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:46
smile96smile156
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:47
LOLLOL Ma jooooj Wiz, kao da sam ja bolja, samo što ja preko dana razmišljam o klopi, a u ovo doba bi se već mogla srušiti u krevet...smile96
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:48
Ja isto mogu samo jesti i jesti,najvise nocu pojedem,danju radim,nemam kad.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:50
smile96smile156
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:50
Animated Turkey running from pilgrim with a gunodoh ja u lov na jednu dobru kokicu..pa masnu vruću juhicu srknuti i eto..dekica netreba...je da se kilice množe..al kaaaaaaj da raaadim---gladna sam...zima mi je...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:53
LOL ogladnih ja sto mu ponjava kud spomenuste hranu isla sebi ugrijat mliejka da keksa pokisalim u njeg.smile96

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:54
Ja sam mojim kilama objavila rat ! smile96 Nema više salame, jok, jok i ništa takvoga sličnog! LOLPigLOL
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:56
ahahahaha...a ja sad samo ovako virim na neku ćalabrcuMoving picture kitty cat playing peek-a-boo through hole animated gif---pojela sam pohani kruh sa parmezanom i vrhnjem...nesmijem niš više mogu samo slindrati..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 00:00
Ja sam imuna na debljanje,nema mogu jest kad hocu i sta hocu to kod mene sve ode u krv.LOL

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 00:01
 Wiz!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 00:04
Monstera jesul kile prelazne da popijemo skupa kafu 

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 00:06
Ne znam Pustilka jesu li prelazne, ako jesu, dolazi odmah ovamo! LOLLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 00:09
smile153jurisem da sto priej stignem,pripremi sebi manji broj u garderobi ima da te stanjimLOL

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 00:09
Supeeeeeerrrr! Evo brišem odmah u ormar napraviti reda za manju odjeću! LOLLOLLOL 
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 00:12
pustili...evo ti ovo...brže češ doć...Animation of only the front half of a mini van with a cape running along the road on two front wheels
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 00:14
Hvala viz LOL

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 00:15
LOLPustili...nema na ćemu..
Chimpanzee working a trainee position at a local restaurant serving customers at the take out window. Want fries with that?moonsi a tebi coca cola..LOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 00:15
smile96smile96 Curke strašne ste! LOL
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 00:16
Animated gif of River Dancing chimps moving picture  tako to mi radimo...sve za opčenarodno veseljeLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 261262263264265 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 2,547 sekundi.