Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 10:09
Monstera mrave mozes spricati koprivinom ustajalom vodom poima nemam kao,al pobjegnu od toga.Kod mene u zemlji neki bordo crvi velicine i oblika istog kao kostica od hurme.Zna li ko sta je to,koja ej to bestija?Vidjala sma zelene i bijele crve,al oni su malo veci od ovog i skvrceni su.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 11:45
Nemam pojma koje su ti to beštije....ConfusedUnhappy
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 14:19
Danas sam baš jako, jako smile43 Ne pitajte me zašto...ne mogu vam ovdje reći.....CryCryCry  Imam osjećaj kao da su ubili dio mene.....CryCry
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 16:18
Hajde, hajde, kazu da nam se slozi onoliko koliko mozemo izdrzati. A ima i ona STO ME NE UBIJE OJACA ME! 
Glavu gore!!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 16:30
Petit draga, sve ima svoje granice, ali ljudskoj drskosti, bahatosti i bezobraštini izgleda nema kraja....naprotiv to se samo još više razvija u još veće zlo....Nek mi oproste svi članovi ovog foruma, ali ovo nema apsolutno nikakve veze s ovim ljudima ovdje....Nadam se da će me svi shvatiti....Neke stvari nekad preliju svaku kap....OuchOuch  Da mogu i smijem sve bi ih ovdje prozvala i imenovala, no i da smijem ionako nemaju veze s ovim forumom, niti čitaju išta takvoga,  a trebali bi.......možda bi ih to ipak malčice raspametilo! AngryPigThumbs Down
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 09:27
Draga monstera, moraš se oboružati strpljenjem. Žao mi je kada ljudi imaju problema jedni s drugima, umjesto da uživaju što se imaju. a šta ćeš ima nas svakakvih.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 09:38
Zao mi je Monstera nije lako trpiti bezobrazluk ljudski,takvima se inace i ne moze stati u kraj,jedino da u drzavi ima dobar zakon pa da se novcano kaznjavaju,e ond abi se oni trznuli malo.Shocked

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 11:58
Vidjeli bi oni svoje, samo da sam im bliže..mislim da im skoro ne bi palo na pamet takvo nešto......Bolje da više ništa ne komentiram jer bi mi mogla pobjeći koja gruba riječ.......a to ne želim, neću se spuštati na razinu tih lakomih i pohlepnih ljudi !  Pohlepa i lakomost im uvjek vire iz usta i očiju, nikad im ničega nije dosta pa otimaju i potkradaju tuđe ! Besramnici !smile207
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 21:15
smile148  Danas sam konačno dovela vrt u red od korova, sad još samo pričekati da biljčice porastu pa krećem u akciju fotkanja...LOLLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 23:03
Super jedva cekam tvoje slikice smile213

Seneka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 09:07
Draga monstera i ja sam u subotu sredila svoj vrt, okopala, poplijevila još samo krompir trebam nagrnuti i visokom grašku staviti mrežu, ali to tek kada poraste, prije mene su ga ptice  poplijevile, sva sreća pa se oporavi ali će malo kasniti.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 10:27
Ja tek sad krećem u veliku kopaniju....Imam veliku površinu krumpira i visoki grah za kopati....SmileThumbs Up
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 18:17
Monstera da li je tebi malesan celer,ja vise ne mogu cekati da naraste u rasodniku vec ga maleckog presadjujem.pastrnjak,mrkva,persun sve otislo davno u vis,ali celer da ga vuces za usi nece pa nece.SmileCak mi je ljupcac-selen fino porastao za razliku od celerka.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 22:40
Pustilka ne znam koji te zanima? Koja vrsta? Jedan mi je pobjegao u sjeme, drugog imam za korpu nabrati ( lišćar), jednog sam tek posijala ( korijenaš)...Smile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 23:25
Moj je korjenas,valjda taj sporo raste.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 00:36
Sve ovisi o vremenu, kad je hladno sve sporije raste...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 21:16
Ja se izgleda mogu pozdraviti s mojim posijanim celerom korijenašem, pa sutra krećem u novu sjetvu.....ConfusedOuch Sve mi se čini da je opet staro sjeme u pitanju.....Thumbs Down
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 21:20
Zasto nije niklo ili slabe sadnice?Moj skroz slabo raste,juce sam 20-tak komada presadila u vrt mislim da ce bolej rasti ovako,neg nepresadjen.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 21:23
Nije mi uopće niknuo, ne znam koliko već dana ima, otkada sam ga posijala, već je trebao niknuti...OuchDead
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 21:25
Ma on sporo raste,niknut ce ti sacekaj jos.

Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.