Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 18> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Wanesa,nisi ti samo ruzu zacarala,jer kod mene nema tih sarica,
![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijep pozdrav novom vrtu i njegovom vlasniku
![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Enrikova nona
![]() Leona, ja sam godinama bila u zabludi da vrtna gloksinija prezimljava u basti,ali mi uvek propadne, ovo mi je treca godina kako je sadim,pa valjda cu uspeti da je sacuvam,ima lep cvet ali i listovi su joj interesantni...cekam da procveta i bela... ![]() Blue Sky,zahvaljujem se na pozdravu, drago mi je da si me posetila!
![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Uh,sta je kod tebe sve procvetalo,Amarilisi,prelepi,Ljiljan kao da je crn.bas je lep meni jos ni jedan ne cveta,
Alstroemeria,ja nemam,ali je lepa
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Wanessa, onaj tamni ljiljan ti je prekrasan, naravno i sve ruže.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Leona,hvala ti na lepim komentarima i poseti, neke biljke sad prvi put cvetaju, ljiljan je u prirodi jos tamniji...alstroemeriju sam skoro kupila,bila je u pupoljcima,kad sam je videla prosto nisam mogla da se odvojim od nje. Znas taj osecaj, morala sam da je ponesem kuci...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail,puno ti hvala,bice jos ljiljana,ovaj je prvi procvetao,a ruze...na njih sam narocito ponosna!
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prosto sam očarana tvojim divnim cvećkicama
![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sve je tako lijepo, da je naprosto grijeh, bilo što izdvojiti!!!!!!
|
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Prekrasno cvijeće!
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kad gledam zemlju imam osjecaj da je teska kao i kod nas (naravno samo ako se ne varam) , ali sve ono sto si ti iz nje napravila izgleda ocaravajuce ! Predivno !
|
|
![]() |
|
Betty,kisa je samo lepo osvezila moj vrt i biljke su sad jos bolje krenule, a krenula i trava, koju valja pocupati...Ruze cvetaju kao nikad do sad! Hvala ti na poseti, i pohvalama!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tikvic, Rose girl, hvala vam na poseti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aralija, juka ove godine prvi put cveta, posadjena kao vrh jedne stare juke koji sam dobila kao pelcer. Tebi posebno zahvaljujem na lepim recima,zaista si me dirnula... ne znam sta reci,samo veliko "hvala" Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
|
Gute Fee,u pravu si za zemlju,jeste teska, i moram priznati da nije uvek sve tako lepo i ocaravajuce, ali trudim se da izvucem ono najbolje i najlepse iz nje! Tebi hvala na komentaru i poseti!
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Krasno cvijeće, ruže predivne |
|
![]() |
|
Hvala ti Nisa dobro mi dosla...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |