Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 264265266267268 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 00:24
Ne, neću im dirati med, nek ga pojedu, moraju i one od nečega živjeti...EmbarrassedHeart
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 00:28
EmbarrassedHeart drage pcelice jesu mi drage zivotinje.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 00:31
I meni su drage, nekad su znale zalutati i u kuću, ja i mm bi ih uvjek uhvatili i odnijeli van, nikad ih nismo kao neki odmah klepili lopaticom za muhe i gotovo...Nikad ne bih pčelu ubila...UnhappyThumbs Down
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 00:33
Bil strsljena?Big smileMeni juce bio usao sva sam se jezila dok sam ga istjerala van smile109

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 00:36
Ma ni njega ne bi, osim kad zađe u kuću i ne da se istjerati van...LOLLOL Onda uzmem metlu i proganjam ga sve dok ne nađe izlaz...smile96
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 00:38
Ja osu mlatnem od nje nema koristi,samo bocka narod LOL isto pcelice mi zao raznjezi me kad joj vidim ono mekano tijelo isto jastucic.Embarrassed

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 00:41
 Ne nipošto ne diraj ni ose, one su korisne jer jedu muhe!  Shocked
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 00:43
Aj nisam znala ima da ih od sad ljetos vabim u kucu Big smile

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 00:44
Da nekoliko puta sam ih vidjela kod mojih doma, ulete u kuću i začas ščepaju muhu....SmileThumbs Up
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 11:52
pelijepa vikendica Clap

Seneka
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 00:09
Da ne povjerujem vlastitim očimasmile60 pa zar je i ovaj dio foruma zamro??
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 00:14
Kako zamro vidis ja nam vikendkucu stavila da smagamo Big smile
Sta ima kdo tebe Bebolina jel prestala kisa kod vas ?

Seneka
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 00:17
Hebeš forum kad u danu korisnici ostave stotinjak postova, od toga korisnih jako malo.
Ok je vikendica ovdje, ali i ona čeka skoro pa pola dana da je netko skužiEmbarrassed
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 00:22
Ja citam sta me zanima,pratim u zacinsko bilje Fermininu temu o kremama,kud cu bolje eto mi korisnih savjeta i naucila sam nesto.Thumbs Up

Seneka
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 00:27
Na svakom forumu pa tako i na ovom da se puno naučiti, ali koliko vidim ovdje više nije aktivno kako je nekad bilo, barem ja ne nalazim odgovor na aktualna pitanja po pitanju cvijeća koje me zanima.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 00:30
Ne znam kako tko, ali ja imam posla pa sam zato manje ovdje..Kad završim s poslom jedva čekam da se bacim na krevet, umor me svlada začas..smile39
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 00:30
Ispisalo se do sad sta se imalo,mozda raja radi pa nema vremena za forum.Meni je opet ovo jedan od omiljenih foruma,mirno mjesto,opusteno.

Seneka
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 00:33
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Ne znam kako tko, ali ja imam posla pa sam zato manje ovdje..Kad završim s poslom jedva čekam da se bacim na krevet, umor me svlada začas..smile39
SpavajLOL tko ti brani?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 00:34
Tko bi mi branio? LOL
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 00:36
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

Ispisalo se do sad sta se imalo,mozda raja radi pa nema vremena za forum.Meni je opet ovo jedan od omiljenih foruma,mirno mjesto,opusteno.
Gleč Pustolovko, ja radim u popodnevnoj smeni već godinama (da me šef ne čujeLOL forumarim opako), al' odkad sam došla na cif ovako pusto nije bilo ni usred zimeEmbarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 264265266267268 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,813 sekundi.