Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 232233234235236 282> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam svaki dan tu,ne ostavim uvijek traga,pogledam novosti iz tvog vrta i pročitam tvoje savjete.Sretan sam što sam mogla u živo prošetati tvojim lijepim vrtom.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Napisala je draga Belina kako će svakog dana k tebi doći.
I ja samo to mogu ponoviti - svakog sam dana uz tebe, uz tvoj divan vrt, uz riječi i misli, uz osjećaje i dobrotu. Tvoj je vrt oaza mira, ljepote i sreće. Toliko nam je sve to potrebno u ovim danima lavova.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
vrt predivan, nema se tu što posebno komentirati, sve je već rečeno , a posebna zahvalnost za tvoje savjete kao što je i ovaj zadnji za alpski zvjezdan
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Izboji kod Alpskog zvjezdana koje treba presaditi...
![]() Miro,ovu sliku poklanjam tebi! ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Važi Slavice, ja baš jučer htjela poslikati moj, kad ono - opet kiša. Danas mi se čini da bi mogla. Evo ima čak malo sunca.
Usput i monarde mi lijepo napreduju.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Karmen, nemoj rezati dok ne prođe!
Lijep je i jako su zanimljivi kada ih ima puno jer su nejednake visine. ove godine su svi jako visoki zbog puno kiše. kada stignem stavit ću sliku da vidiš kako izgledaju izboji koji se presađuju. |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
OK, ali cvijet mu je baš lijep, šmrc ( ja uvijek nešto moram rezati
![]() |
|
![]() |
|
Karmen, ako ti još nije potjerao izboje sa strane, odreži mu cvijet i ostavi još mjesec dana pa ga onda presadi.
|
|
![]() |
|
Hvala ti, nisam to znala, moj ima samo jednu stabljiku i jedan cvijet. Znači može prezimiti vani?
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Po slikama i komentarima vidim daje bilo predivno druženje.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
hvala ti draga gute! ![]() |
|
![]() |
|
Karmen,
alpski zvjezdan treba poslije cvatnje, u lipnju, obavezno presaditi. izvadi se cijela biljka, razrahli korjen, odrežu sve cvjetne stapke, razdvoje mladi izboji i ponovo posade. odstrane se svi oštečeni listovi i podreže korjenje. Mlade biljke će potjerati nove izboje tek na iduće proljeće i bujno cvasti. Ako se ne presadi neće se širiti a može i uginuti. |
|
![]() |
|
želim ti dobrodošlicu , zahvaljujem na lijepim komentarima i nadam se da ćemo se dugo družiti. Osijeku šaljem osmjeh! ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opet sam malo setala i nisam pozalila ! Lijepo je uredjen tvoj vrt !
|
|
![]() |
|
draga Smail, jutra u vrtu...to ne mogu opisati, pogotovo sada kada cvjetaju i mirišu lonicere! ![]() |
|
![]() |
|
Samo da ti kažem procvjetao je i moj alpski zvjezdan koji sam dobila od tebe.
![]() |
|
![]() |
|
wookowaratz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2013 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 92 |
stvarno smirujuće uredno i čisto, pa i da nema cvijeća bilo bi super, a ovako je stvarno predivno i slike su super
teta slavuj, imate poruku :)
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Za ovu godinu više ne smijem gnjaviti jer će me katapultirati, a za nagodinu ćemo vidjeti. Samo ne znam gdje da nađem mjesta za sve što bi htjela.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Slavuj, najljpše pjesme su slavujeve, rano jutro mi je najljepše u tvom vrtu, petoprsta ne samo da je ljepa, nego i tako korisna, hvala ti što svoje saznanja dijeliš sa nama.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
draga FLORAMYE ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 232233234235236 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |