Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 232233234235236 282>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 20:38
Ja sam svaki dan tu,ne ostavim  uvijek traga,pogledam novosti iz tvog vrta i pročitam tvoje savjete.Sretan sam što sam mogla u živo prošetati tvojim lijepim vrtom.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 16:26
Napisala je draga Belina kako će svakog dana k tebi doći.

I ja samo to mogu ponoviti - svakog sam dana uz tebe, uz tvoj divan vrt, uz riječi i misli, uz osjećaje i dobrotu. Tvoj je vrt oaza mira, ljepote i sreće. Toliko nam je sve to potrebno u ovim danima lavova.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 15:22
vrt predivan, nema se tu što posebno komentirati, sve je već rečeno , a posebna zahvalnost za tvoje savjete kao što je i ovaj zadnji za alpski zvjezdanClap.
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 14:35
Izboji kod Alpskog zvjezdana koje treba presaditi...

Miro,ovu sliku poklanjam tebi!

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:33
Važi Slavice, ja baš jučer htjela poslikati moj, kad ono - opet kiša. Danas mi se čini da bi mogla. Evo ima čak malo sunca.
Usput i monarde mi lijepo napreduju.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:25
Karmen, nemoj rezati dok ne prođe!
Lijep je i jako su zanimljivi kada ih ima puno jer su nejednake visine.
ove godine su svi jako visoki zbog puno kiše.
kada stignem stavit ću sliku da vidiš kako izgledaju izboji koji se presađuju.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:13
OK, ali cvijet mu je baš lijep, šmrc ( ja uvijek nešto moram rezati Cry)
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 10:32
Karmen, ako ti još nije potjerao izboje sa strane, odreži mu cvijet i ostavi još mjesec dana pa ga onda presadi.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 09:07
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Karmen,
alpski zvjezdan treba poslije cvatnje, u lipnju, obavezno presaditi.
izvadi se cijela biljka, razrahli korjen, odrežu sve cvjetne stapke, razdvoje mladi izboji i ponovo posade.
odstrane se svi oštečeni listovi i podreže korjenje.
Mlade biljke će potjerati nove izboje tek na iduće proljeće i bujno cvasti.
Ako se ne presadi neće se širiti a može i uginuti.

Hvala ti, nisam to znala, moj ima samo jednu stabljiku i jedan cvijet. Znači može prezimiti vani?
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 00:00
Po slikama i komentarima vidim daje bilo predivno druženje. smile55
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 23:07
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Opet sam malo setala i nisam pozalila !  Lijepo je uredjen tvoj vrt !

hvala ti draga gute!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 23:05
Karmen,
alpski zvjezdan treba poslije cvatnje, u lipnju, obavezno presaditi.
izvadi se cijela biljka, razrahli korjen, odrežu sve cvjetne stapke, razdvoje mladi izboji i ponovo posade.
odstrane se svi oštečeni listovi i podreže korjenje.
Mlade biljke će potjerati nove izboje tek na iduće proljeće i bujno cvasti.
Ako se ne presadi neće se širiti a može i uginuti.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 22:51
Originalno poslano od člana wookowaratz wookowaratz napisao:

stvarno smirujuće uredno i čisto, pa i da nema cvijeća bilo bi super, a ovako je stvarno predivno i slike su super

teta slavuj, imate poruku :)

želim ti dobrodošlicu , zahvaljujem na lijepim komentarima i nadam se da ćemo se dugo družiti.
Osijeku šaljem osmjeh!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 22:47
Opet sam malo setala i nisam pozalila !  Lijepo je uredjen tvoj vrt !
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 22:28
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Slavuj, najljpše pjesme su slavujeve, rano jutro mi je najljepše u tvom vrtu, petoprsta ne samo da je ljepa, nego i tako korisna, hvala ti što svoje saznanja dijeliš sa nama.Smile

draga Smail,
jutra u vrtu...to ne mogu opisati, pogotovo sada kada cvjetaju i mirišu lonicere!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 11:11
Samo da ti kažem procvjetao je i moj alpski zvjezdan koji sam dobila od tebe. smile79
Na vrh
wookowaratz View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 92
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wookowaratz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 11:04
stvarno smirujuće uredno i čisto, pa i da nema cvijeća bilo bi super, a ovako je stvarno predivno i slike su super

teta slavuj, imate poruku :)
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 08:09
Za ovu godinu više ne smijem gnjaviti jer će me katapultirati, a za nagodinu ćemo vidjeti. Samo ne znam gdje da nađem mjesta za sve što bi htjela.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 08:07
Draga Slavuj, najljpše pjesme su slavujeve, rano jutro mi je najljepše u tvom vrtu, petoprsta ne samo da je ljepa, nego i tako korisna, hvala ti što svoje saznanja dijeliš sa nama.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 07:59
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Ne znam što mi je ljepše, panoramske slikice ili slike pojedinog cvijeća!?
Ne znam što da izdvojim kao najbolje, mislim ništa! Svaki cvijet mi je lijep na neki svoj način!
ClapClapClap

draga FLORAMYE
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 232233234235236 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.