Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Korisnik | |
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znas da te gledam svakog dana - znas da tvom vrtu nema mana,- a znas i da ti od srca saljem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Wanesa,ovaj jorgovan je neobican,i naravno lep,ali ruze su ti u prvom planu.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Leona, sibirski dren sam skoro kupila,ne verujem da ce cvetati ove godine,ali sledece, nadam se...
Hvala vam na poseti ,drage moje Nona i Leona!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Enrikova nona,Hokus -pokus je zaista cudesna ruza,prvi cvet koji je procvetao ove godine,trajao je skoro dve nedelje,ovo su novi pupoljci...
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ovaj hokus pokus me bas odusevljava,lepi su ti karanfili,a ovaj Sibirski dren prvi put vidim i kazem prelep
daj jos slikica ne skrtari ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hokus pokus , nešto novo i predivno, turski poznato i staro i ništa manje lijepo , ja ih obožavam
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Nisa dobro mi dosla...
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Krasno cvijeće, ruže predivne |
|
![]() |
|
Gute Fee,u pravu si za zemlju,jeste teska, i moram priznati da nije uvek sve tako lepo i ocaravajuce, ali trudim se da izvucem ono najbolje i najlepse iz nje! Tebi hvala na komentaru i poseti!
![]() |
|
![]() |
|
Aralija, juka ove godine prvi put cveta, posadjena kao vrh jedne stare juke koji sam dobila kao pelcer. Tebi posebno zahvaljujem na lepim recima,zaista si me dirnula... ne znam sta reci,samo veliko "hvala" Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
|
Tikvic, Rose girl, hvala vam na poseti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty,kisa je samo lepo osvezila moj vrt i biljke su sad jos bolje krenule, a krenula i trava, koju valja pocupati...Ruze cvetaju kao nikad do sad! Hvala ti na poseti, i pohvalama!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kad gledam zemlju imam osjecaj da je teska kao i kod nas (naravno samo ako se ne varam) , ali sve ono sto si ti iz nje napravila izgleda ocaravajuce ! Predivno !
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Prekrasno cvijeće!
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sve je tako lijepo, da je naprosto grijeh, bilo što izdvojiti!!!!!!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prosto sam očarana tvojim divnim cvećkicama
![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Smail,puno ti hvala,bice jos ljiljana,ovaj je prvi procvetao,a ruze...na njih sam narocito ponosna!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |