Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvece je ukras baste
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvece je ukras baste

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 18>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 08:49
Znas da te gledam svakog dana - znas da tvom vrtu nema mana,- a znas i da ti od srca saljem smile79  trista - jer kad gledam tvoje cvece - sunce mi zablista
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 21:02
Wanesa,ovaj jorgovan je neobican,i naravno lep,ali ruze su ti u prvom planu.smile39
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 23:06
lamium maculatum
Blu Moon
Double delight
Sarl de Gol
Nikolas Huliot(cajevka)
oleander i kalifornijski jorgovan

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:56
Leona, sibirski dren sam skoro kupila,ne verujem da ce cvetati ove godine,ali sledece, nadam se...
Hvala vam na poseti ,drage moje Nona i Leona!smile79smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:52
Enrikova nona,Hokus -pokus je zaista cudesna ruza,prvi cvet koji je procvetao ove godine,trajao je skoro dve nedelje,ovo su novi pupoljci...
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 21:32
Ovaj hokus pokus me bas odusevljava,lepi su ti karanfili,a ovaj Sibirski dren prvi put vidim i kazem prelep
    daj jos slikica ne skrtarismile79
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 10:44
hokus pokus , nešto novo i predivno, turski poznato i staro i ništa manje lijepo , ja ih obožavam
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 10:28
Posle kise i malog zahladjenja,biljke u mom vrtu pocele da "luduju"
ovo je pupoljak ruze Hokus-pokus,kako je saren i sa poledjine
sibirski dren

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 10:22
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

Krasno cvijeće, ruže predivnesmile55

Hvala ti Nisa dobro mi dosla...smile78
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 20:49

Krasno cvijeće, ruže predivnesmile55

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 09:21
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Kad gledam zemlju imam osjecaj da je teska kao i kod nas  (naravno samo ako se ne varam) , ali sve ono sto si ti iz nje napravila izgleda ocaravajuce ! Predivno !
 Gute Fee,u pravu si za zemlju,jeste teska, i moram priznati da nije uvek sve tako lepo i ocaravajuce, ali trudim se da izvucem ono najbolje i najlepse iz nje! Tebi hvala na komentaru i poseti!smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 09:18
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

smile113Da i ja mahnem ovom predivnom vrtu. Znam da sam ovdje češće ali svaki put ne ostavim trag, ovaj put me zaintrigirala juka u punom cvatu, pa ona procvjetala prije moje primorske koja se tek sprema. Zavidim ljudima (u pozitivnom smislu) koji imaju prostor  i znalački ga osmisle, a ti to sigurno jesi i zato jedno velikosmile141Samo ljudi s puno ljubavi  u sebi to uspijevaju . Ti si uspjela !!!!!!!!
Aralija, juka ove godine prvi put cveta, posadjena kao vrh jedne stare juke koji sam dobila kao pelcer.
Tebi posebno zahvaljujem na lepim recima,zaista si me dirnula... ne znam sta reci,samo veliko "hvala" Pozdrav!
smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 09:14
Tikvic, Rose girl, hvala vam na posetismile78smile78
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 09:10
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Prosto sam očarana tvojim divnim cvećkicama Clap šatirane ruže na koje pčelice nasrću su savršene (i treba da budeš ponosna na njih Smile),amarilis,abutilon,ljiljan,a tek hibić,aaah...samo da ih ove dosadne kiše ne naružeHug
 Betty,kisa je samo lepo osvezila moj vrt i biljke su sad jos bolje krenule, a krenula i trava, koju valja pocupati...Ruze cvetaju kao nikad do sad! Hvala ti na poseti, i pohvalama!smile84smile78
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 00:25
Kad gledam zemlju imam osjecaj da je teska kao i kod nas  (naravno samo ako se ne varam) , ali sve ono sto si ti iz nje napravila izgleda ocaravajuce ! Predivno !
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 22:11
smile113Da i ja mahnem ovom predivnom vrtu. Znam da sam ovdje češće ali svaki put ne ostavim trag, ovaj put me zaintrigirala juka u punom cvatu, pa ona procvjetala prije moje primorske koja se tek sprema. Zavidim ljudima (u pozitivnom smislu) koji imaju prostor  i znalački ga osmisle, a ti to sigurno jesi i zato jedno velikosmile141Samo ljudi s puno ljubavi  u sebi to uspijevaju . Ti si uspjela !!!!!!!!
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
rose girl View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 91
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose girl Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 21:02
Prekrasno cvijeće!Clap
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 20:49
Sve je tako lijepo, da je naprosto grijeh, bilo što izdvojiti!!!!!!
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 20:34
Prosto sam očarana tvojim divnim cvećkicama Clap šatirane ruže na koje pčelice nasrću su savršene (i treba da budeš ponosna na njih Smile),amarilis,abutilon,ljiljan,a tek hibić,aaah...samo da ih ove dosadne kiše ne naružeHug
The impossible is often the untried.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 08:22
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Wanessa, onaj tamni ljiljan ti je prekrasan, naravno i sve ruže.Smile
Smail,puno ti hvala,bice jos ljiljana,ovaj je prvi procvetao,a ruze...na njih sam narocito ponosna!smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.