Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvijetna razbibriga
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvijetna razbibriga

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 37>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 12:21
Ruže su nove pa su još malene, ali su vrijedne i cvatu.

Ova ruža kada počima cvjetati je žuta poslije postane narančasta.

Kamenjar.

Sada je u kamenjaru najljepši ovaj sedum.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 12:07
Evo malo sličica iz mog vrta da se ne zaboravi tema, prioritet mi je povrtnjak, pa je cvijetnjak malo zanemaren, zato posadim nešto cvijeća i u povrtnjak, za moju dušu.

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 12:05
Dadinice, smile79
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 23:01
Prošetala i sada razmišljam što ti reći da cure već nisu..... iskreno, ne bih znala ništa posebno izdvojiti, sve je tip-top!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 22:51
Draga Camellia, znaš da nemam puno vremena ove godine baviti se puno sa vrtom, ima nešto i novih događanja ali jednostavno sam u stisci sa vremenom, stignem samo nešto malo zaliti i već  mrak, iduća godina će mi  biti bolja.smile79
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 18:30
Samo sam malo prošetala da vidim koji novi cvjetić.Bijelu ružu sam vidjela u živo i svaki me put oduševi jer je stvarno prekrasna.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 11:23
Originalno poslano od člana josipa josipa napisao:

Bijela ruža i mix su ti za desetkusmile55
Draga Josipa, drago mi je da si navratila u moj skromni vrt.smile78
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 21:33
Bijela ruža i mix su ti za desetkusmile55
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 13:16
-Draga arii i tebi susjedski pozdrav, dobro mi došla u moj cvijetnjak smile79
-smile79Ljiljuš i meni je bijela ruža najljepša, pogotovo kada je stablašica.

-Gioiaa, čast mi je tvoja vizita mom cvijetnjaku.smile91
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 13:02
kamenjar,tulipani.,ruze,posebno ta bela stablasica me odusevilasmile64
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 22:08
mmmmmm.... ona tvoja bijela ruža smile227
Lipik
Na vrh
arii View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arii Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 20:56
tko traži taj i nađe...jedva sam te našla u svim ovim vrtovima...
pregledala od prve do ove stranice...uživala u ružama,preko kompa mi je zamirisalo...popratila promjene u vrtu,jako lijepo...i stala na začinskom kamenjaru...to mi je velika želja,za sada skupljam po teglicama...za sve ovo treba puno vremena,ljubavi i zelenih prstića...

smile78mah mah iz susjedstva...
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 22:21
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Draga Smail!Od prve do zadnje slicice,kamenjar i ruze,zacinsko bilje i javor..sve je prekrasno i uzivala san u tvom vrtusmile73

Draga Miska, drago mi je da si bila kod mene u posjeti, hvala ti na pohvalama, i dođi mi opet.smile78
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 22:19
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

samo ti poreži ove trule cvjetove, procvjetat će one opet lijepo doduše ne bogato kao u prvoj cvatnji ali radovat će one nas sve do jeseni smile169

Draga Nona, znam da je prva cvatnja uvijek najljepša kod ovih ruža, i zato mi je bilo žao štonisam mogla duže uživati u njima, ali nema veze bit će još prilika.Smile
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 15:44
Draga Smail!Od prve do zadnje slicice,kamenjar i ruze,zacinsko bilje i javor..sve je prekrasno i uzivala san u tvom vrtusmile73
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 11:12
samo ti poreži ove trule cvjetove, procvjetat će one opet lijepo doduše ne bogato kao u prvoj cvatnji ali radovat će one nas sve do jeseni smile169
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 22:57
Nisa, moon hvala vam što ste prošetale mojim cvjetnjakom, imaš moon pravo, malo smo se bez veze svi ubedirali zbog kiše, cvijeće je lijepo kako it kažeš i po kiši.Smile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 21:10
meni je i unatoč tolikoj kiši sve lijepo
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 20:42

Prošetala sam lijepim stranicama još ljepšeg vrta. Sve pohvale za kamenjar, a one bijele stablašice zaustavljaju dah,  moram priznati da mi je žao one roze, iako su bijele elegantnije. Urednost za desetku, travke ni na vidiku. smile55

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 10:00
Originalno poslano od člana voki voki napisao:

Previše je kiše... I kod mene na nekim ružama trunu pupoljci od previše vlage, najgore je na žutoj ruži "Golden Monika".

Da nažalost, kiše ove godine svugdje previše, a prognoza je i za dalje loša, barem smo za sada pošteđeni poplava.Cry
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.