Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - veprovo stanište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

veprovo stanište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 14:14
Vepre kao i obično prekrasno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 10:32
Lepo ! Nagovorio si me na surfinije ( u saradnji sa Tonijem Wink) sada me tako nagovaras na stablasice ! Ono, jest da nema smisla da medju mojih stotinak nema ni jedne te vrste ali znas li da necu moci da prodjem izmedju njih (od koliko-toliko urednog  vrta  LOL pravim dznglu i tu ima vaseg doprinosa ). A i MM moram pod hitno da proturim pod nos pardon, oko, tvoj poklon zeni (to je poklon Shocked a ne neki pelcercic Wacko, ma nasla bih mu mesto)!
Salu na stranu, odusevljena sam!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 06:49
Vepre pa ti imaš pravi raj u dvorištu. Ona ruža... mmm... ostadoh bez teksta. smile55
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 23:35
vepre svaka cast za ovu ljepotu,sve je divno,ali ruzaaa ...boja je nevjerovatna....pa jos i stablasica....morat cu na jesen da se ponovim jednom stablasicom....
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 23:23
Baš lijepo od tebe što si počastio svoju vepricu,Thumbs%20Upa ja se još uvijek vraćam na ovu ljepoticu
meni je super u životu
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 23:08
Originalno poslano od člana esmeralda esmeralda napisao:

Ne mogu se nadiviti,samo je čuvaj i lijepo njeguj,da naraste pa možda koja grančica bude viška Embarrassed
smile75naravno,za grančice ću se pobrinuti

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 23:04
malo sam danas počastio i svoju vepricu,donio joj nešto što već dugo želi,
cupresus gold

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 23:02
Ne mogu se nadiviti,samo je čuvaj i lijepo njeguj,da naraste pa možda koja grančica bude viška Embarrassed
meni je super u životu
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 22:51
od danas je i zvanično stanovnica moga vrta,čekam ju od 10.mj.prošle godine,gazda horvat mi ju nije htio ranije predati dok se malo nije izreklamirao ovo proljećeWink,uopće mu ne zamjeram,vredilo ju je čekati

zaboravih reći,stablašica jeLOL

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 22:50
smile227stvarno je posebnasmile39prekrasna je
meni je super u životu
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 22:44
kada smo već kod ruža,evo meni jedne posebneWink

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 20:17
Vepriću, predivno je sve, boje, slike, žutilo, plavilo, roza, ali ruža........smile120
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 19:21
Vepre sve je divno ali stablašica prekokrašna
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 21:58
Vepre, daj prouči kad imaš vremena dali se na ovom zadnjem četvrtom cvijetu skupljaju leptir i kod tebe! Ja u Zagorju imam taj cvijet i jako ga obilaze leptiri, naravno i pčele i ostale životinjice, ali posebno jako leptiri.
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 21:53
Vepar stanište ti je stvarno prekrasnosmile64
meni je super u životu
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 08:20
Ludilo,nema šta.
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 00:27
..

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 00:17
..

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 00:11
I meni se jako dopadaju ruže sitnih cvijetova, ali baš me stablašice očaravaju!
Mislim da ću morati si najesen ipak barem jednu ugnijezditi  u moj vrt! Wink
Vepre, sjetio si me na djetinjstvo sa ovom zadnjom slikicom! smile78
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 00:05
Ova "novost" na drugoj slici je predivna.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.