Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 126> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Leona oduševilo me je tvoje cvijetno šarenilo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasne slike i prekrasno cvijeće.Ruže,a posebno Cassia su me oduševile.
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Samo da se javim!
Bila sam, vidjela i uživala! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga Leona, za špalirom ruža nimalo ne zaostaje ni drugo cvijeće. Tako ti je sve lijepo.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
cvijece ti je divno, leona....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Puno ti hvala, imam kasiju a sada se sprema na cvjetanje. Bila je po zimi u podrumu i sada sam jedan dio presadila u posudu a drugi dio ću posaditi vani . |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Leona, sve ti je prekrasno, sedumi u cvatu, ali ruže su mi najljepše.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno, neznam što bih izdvojila, aleja ruža još dok se raširi bit će fantazija, delosperma ti cvjeta sigurno je na suncu moja još ne, kasija mi se jako dopada
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Uh, uzasne su ove bube sto jedu ruze i drugo cvece...Zao mi je tvoje ruzice... Ali ostalo cvece ti je za 10+
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Milice ova je u zemlji,cak je prezimela nisam htela da je unosim,nisam ni zastitila prosto nisam verovala kad je pocela da izbija iz zemlje ali je izmedju zgrada gde je ipak imala zastitu,nadzemni deo sam odsekla pre zime.
PS.seme je poispadalo i sad je nikla suma. Hvala ti na poseti i ako treba semenki imam. ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepo svijeće.... Gdje ti raste kasia, u zemlji ili posudi ? Da li se sprema po zimi u toplo ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |