Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 226227228229230 282> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ručne radove neću da komentarišem - oni govore sami za sebe i pokazuju da su nastali rukom pravog majstora.
Ptilotus me oduševio! Prekrasna biljka... Ne mogu očima vjerovati da će ti kraljevski ljiljan procvjetati, i da je phygelius već ovoliki i toliko bogat cvijetom!!!! Oh, da mi je to, sve to, vidjeti uživo... pomirisati... dotaknuti. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Krasno!!Nemam riječi!!!
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() PROLJETNE LUKOVICE Kada uvenu i potpuno požute listovi proljetnih lukovica, te se lagano daju počupati, znači da je lukovica zrela i da se može vaditi i u 10. mjesecu posaditi na drugo mjesto. Lukovice koje se izvade treba posušiti i čuvati na prozračnom mjestu . Lukovice običnih tulipana je dobro izvaditi svakih 2-3 godine da ne odu preduboko u zemlju i da im se da više prostora za rast jer će nakon dužeg vremena postati sitni i boje će se iskrižati. Tulipane duplog cvijeta treba izvaditi svake godine jer bi se moglo dogoditi da procvjetaju običnim cvjetom i da se vrate obliku od kojeg su nastale. |
|
![]() |
|
Miska
![]() |
|
![]() |
|
Nisa, hvala!
![]() |
|
![]() |
|
RAZMNOŽAVANJE PAVITINE REZNICAMA
Kasno proljeće i ljeto je pravo vrijeme za razmnožavanje pavitine. Reznicu odrežite između drugog i trećeg para listova. Prije nego ju posadite odstranite listove sa jedne bočne strane a sa druge ostavite. Reznice posadite u mješavinu treseta i pjeska, održavajte vlažnost, držite na svjetlom mjestu ali ne na izravnom suncu. Za nekoliko tjedana biljka će se ukorjeniti i početi razvijati mladice. Kod zakorjenjivanja bilo koje biljke je jako važno da zemlja bude rahla jer se mlado i tanko korjenje ne može probiti kroz tvrdu i zbijenu zemlju. |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Ostala san bez teksta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Za ručni rad naklon, ali plavi biser je jedan od ljepših na forumu
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
ZAVJESA OD RUŽA
![]() PLAVI BISER MOGA VRTA ![]() ![]() JEDNA OD PET KOŠULJA ZA TAMBURAŠE IZ CVELFERIJE ![]() LEBDEĆI CVJETOVI VERBENE BONARIENSIS ![]() ... KADA BIH MOGLA POKAZATI I MIRIS ![]() ![]() FIĆULA ![]() ![]() NAJSTINIJI CVJETIĆI U VRTU ![]() ![]() MATURSKA HALJINA ![]() PTILOTUS ![]() PLAVETNILO ![]() HALJINA ![]() ![]() SUNCE NA ZAPADU ![]() PREKRIVAČ ZA ZIPKU...ZA MALU PRINCEZU NONO,POZDRAV! ![]() I BUKETIĆ...MIRISNI! ![]() |
|
![]() |
|
drago mi je tikvić, pogotovo zato što su tebe ostavile bez teksta. lonicere su biseri u ogrlici moga vrta-mirisne, pune cvjetova, skromne....biljke koje ne moram svaki dan obići da provjerim jesu preživile najezdu puževa, nalete vjetrova, leda, velikih minusa, suše i ostalih nedaća. |
|
![]() |
|
Klimatis
![]() |
|
![]() |
|
Lana, drago mi je, hvala na posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
Mimantonija, drago mi je da je Bosut naša rijeka, da ti je poznata lokacija mog vrta, još ti jedino ostaje i da ga vidiš.
onda ćeš vidjeti i grmić crvene lonicere koji će se uskoro okititi crvenim bobicama. na slikama sam napravila usporedbu dvije slične lonicere. crvena je grmić koji jako sporo raste. na prethodnim stranicama sam stavila stabalce crvene lonicere u zimu, bez listova, ništa ga nisam orezivala ovog proljeća i jako je malo izrastao a druga lonicera je narasla više od pola metra. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Lonicere su me ostavile bez teksta!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
lijepo je to čuti, s obzirom kako nas sunce zove van te ovaj vikend planiramo put slavonije a dedu Janka više nikako ne zaobilazimo, M.M. bi i kampirao pred staklenicima samo da ga sluša dok priča o svim tim kaktusima. Dakle, još i taj božanstveni slavujev vrt koju ulicu dalje, ne znam samo tko bu nas poslije potjerao iz te prekrasne slavonske oaze. Glikicu smo već kontaktirali, naravno ukoliko imate vremena raduje nas da možemo svratiti.... |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
draga FLORAMYE, hvala ti na posjeti i drago mi je da imaš što naučiti u mom vrtu iako imaš prekresan vrt i uživam u svakoj tvojoj slličici i prekrasno prikazanim trajnicama. ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis, hvala na posjeti.
Puno puta ste bili na stotinjak metara od mojeg vrta. Bilo bi mi drago da idući puta skrenete ulicu,dvije. ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Navratila sam da uživam u ovom prelijepom vrtu. Moram priznati da sam se i ja oduševila ovom crvenom lonicerom. Drago mi je što sam ovu ljepotu imala prilike vidjeti uživo.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 226227228229230 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |