Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 226227228229230 282>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 21:12
Ručne radove neću da komentarišem - oni govore sami za sebe i pokazuju da su nastali rukom pravog majstora.
Ptilotus me oduševio! Prekrasna biljka...
Ne mogu očima vjerovati da će ti kraljevski ljiljan procvjetati, i da je phygelius već ovoliki i toliko bogat cvijetom!!!!
Oh, da mi je to, sve to, vidjeti uživo... pomirisati... dotaknuti.
smile84Pozdravljam te, čarobnice vrta!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
acer69 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 143
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje acer69 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 21:10
Krasno!!Nemam riječi!!!smile120
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 21:02
smile93smile227
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 20:50

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (2) Hvala(2)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 08:36

PROLJETNE LUKOVICE

Kada uvenu i potpuno požute listovi proljetnih lukovica, te se lagano daju počupati, znači da je lukovica zrela i da se može vaditi i u 10. mjesecu posaditi na drugo mjesto.
Lukovice koje se izvade treba posušiti i čuvati na prozračnom mjestu .

Lukovice običnih tulipana je dobro izvaditi svakih 2-3 godine da ne odu preduboko u zemlju i da im se da više prostora za rast jer će nakon dužeg vremena postati sitni i boje će se iskrižati.

Tulipane duplog cvijeta treba izvaditi svake godine jer bi se moglo dogoditi da procvjetaju običnim cvjetom i da se vrate obliku od kojeg su nastale.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 06:39
Miska
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 06:37
Nisa, hvala!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (3) Hvala(3)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2013 u 19:33
RAZMNOŽAVANJE PAVITINE REZNICAMA

Kasno proljeće i ljeto je pravo vrijeme za razmnožavanje pavitine.
Reznicu odrežite između drugog i trećeg para listova.
Prije nego ju posadite odstranite listove sa jedne bočne strane a sa druge ostavite.
Reznice posadite u mješavinu treseta i pjeska, održavajte vlažnost, držite na svjetlom mjestu ali ne na izravnom suncu.
Za nekoliko tjedana biljka će se ukorjeniti i početi razvijati mladice.

Kod zakorjenjivanja bilo koje biljke je jako važno da zemlja bude rahla jer se mlado i tanko korjenje ne može probiti kroz tvrdu i zbijenu zemlju.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2013 u 11:48
Ostala san bez tekstasmile39 a ne mogu rec nista jer su mi usta otvorenasmile70i slinim po tipkovnici!!!smile55smile55
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2013 u 10:19
Za ručni rad naklon, ali plavi biser je jedan od ljepših na forumusmile55
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2013 u 10:09
ZAVJESA OD RUŽA

PLAVI BISER MOGA VRTA

JEDNA OD PET KOŠULJA ZA TAMBURAŠE IZ CVELFERIJE

LEBDEĆI CVJETOVI VERBENE BONARIENSIS

... KADA BIH MOGLA POKAZATI I MIRIS

FIĆULA

NAJSTINIJI CVJETIĆI U VRTU

MATURSKA HALJINA

PTILOTUS

PLAVETNILO

HALJINA

SUNCE NA ZAPADU

PREKRIVAČ ZA ZIPKU...ZA MALU PRINCEZU NONO,POZDRAV!

I BUKETIĆ...MIRISNI!

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 22:52
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Lonicere su me ostavile bez teksta!!!!!!!

drago mi je tikvić, pogotovo zato što su tebe ostavile bez teksta.

lonicere su biseri u ogrlici moga vrta-mirisne, pune cvjetova, skromne....biljke koje ne moram svaki dan obići da provjerim jesu preživile najezdu puževa, nalete vjetrova, leda, velikih minusa, suše i ostalih nedaća.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 22:42
Klimatis
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 22:37
Lana, drago mi je, hvala na posjeti.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 22:32
Mimantonija, drago mi je da je Bosut naša rijeka, da ti je poznata lokacija mog vrta, još ti jedino ostaje i da ga vidiš.
onda ćeš vidjeti i grmić crvene lonicere koji će se uskoro okititi crvenim bobicama.
na slikama sam napravila usporedbu dvije slične lonicere.
crvena je grmić koji jako sporo raste.
na prethodnim stranicama sam stavila stabalce crvene lonicere u zimu, bez listova, ništa ga nisam orezivala ovog proljeća i jako je malo izrastao a druga lonicera je narasla više od pola metra.

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 14:03
Lonicere su me ostavile bez teksta!!!!!!!
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 12:36
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Klimatis, hvala na posjeti.
Puno puta ste bili na stotinjak metara od mojeg vrta.
Bilo bi mi drago da idući puta skrenete ulicu,dvije.

lijepo je to čuti, s obzirom kako nas sunce zove van te ovaj vikend planiramo put slavonije a dedu Janka više nikako ne zaobilazimo, M.M. bi i kampirao pred staklenicima samo da ga sluša dok priča o svim tim kaktusima. Dakle, još i taj božanstveni slavujev vrt koju ulicu dalje, ne znam samo tko bu nas poslije potjerao iz te prekrasne slavonske oaze.
Glikicu smo već kontaktirali, naravno ukoliko imate vremena raduje nas da možemo svratiti....

Neka se sve zeleni
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 11:09
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Samo da te pozdravim i pokupim nove lekcije!
smile219

draga FLORAMYE,
hvala ti na posjeti i drago mi je da imaš što naučiti u mom vrtu iako imaš prekresan vrt i uživam u svakoj tvojoj slličici i prekrasno prikazanim trajnicama.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 11:04
Klimatis, hvala na posjeti.
Puno puta ste bili na stotinjak metara od mojeg vrta.
Bilo bi mi drago da idući puta skrenete ulicu,dvije.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 08:51
Navratila sam da uživam u ovom prelijepom vrtu. Moram priznati da sam se i ja oduševila ovom crvenom lonicerom. Drago mi je što sam ovu ljepotu imala prilike vidjeti uživo.
Osijek prelijepi grad na Dravi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 226227228229230 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,781 sekundi.