Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 282> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga slavuj, posebno mi je zadovoljstvo doći u tvoj vrt, sve si tako lijepo uredila, ukomponirala biljke jednu uz drugu tako da ostavljaju predivan dojam, pa tvoji tekstovi kojima upućuješ kako i kada nešto obavljati, sve pohvale s moje strane. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sada se vidi sva raskoš tvog vrta i ljepota biljaka.
![]() Ptilotus mi izgleda fantastično. Lavanda divne plave boje ( moja je puno svjetlija ) i da Slavice, ako nije problem da li imaš savjet kako zadržati lijepi oblik već starije biljke lavande. Dio mi je odrvenio, pa onda snijeg koji je također na jedan način deformirao biljku....ukratko nije mi lijepog oblika. Sada cvate i željela bi ju orezati na pravilan način. Hvala ti.
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Pravo je zadovoljstvo setati tvojim vrtom i diviti se tvome cvecu, lonicere su prekrasne, a dopadaju mi se tvoji rucni radovi,zaista impresivno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Radosno zavirujem u vrt snova...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Rajski je ovo vrt, uživo
![]() ![]() ![]() lijepo druženje uz kavu, SlavujVk i Glikica hvala Vam ![]() evo i fotkica iz naše perspektive, uživajte :) |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
raj, kažem vam
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
divota......
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Marko i Nataša hvala od srca! ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
miska
![]() acer 69 ![]() mali kaktus ![]() Glikica ![]() Mari ![]() Wanessa ![]() raduju me vaše posjete, dobro mi došle! |
|
![]() |
|
O ptilotusu ne znam skoro ništa. ove godine je posađen i za sada se dobro drži, mislim da uživa na suncu. Phygelius je i mene iznenadio. Prošle godine je bio samo mala grančica i mislila sam da neće preživjeti zimu. Za njega sam pročitalla da u našim krajevima izmrzne do korjena ali kod mene je ostao zimzelen. U proljeće se raširio i već dugo cvjeta. |
|
![]() |
|
To je lipanj u mom vrtu, za mene najdraži i najljepši mjesec u godini. vrhunac će biti kada procvjeta moja najdraža biljka- kraljevski ljiljan. napiši kako se radi macerat od lavandina cvjeta. ![]() |
|
![]() |
|
ajama i smail, hvala vam na posjeti i drago mi je ako možete nešto naučiti iz tekstova koje pišem jer i ja volim pročitati sve što je vezano za biljke i prirodu.
![]() |
|
![]() |
|
Lavandu poslije cvjetanja oreži što jače ali mora ostati makar 2 cm zelenog djela. sada ćeš opet reći-ja stalno moram nešto rezati. Biljke u vrtu se orezuju da bi bile ljepšeg oblika,manjeg rasta i da bi duže ili ponovno procvjetale. Orezivanjem cvjetova mi biljku prisiljavamo da ponovno cvjeta jer se ona trudi da st vori sjeme. U prirodi je to drugačije, tamo nitko ne orezuje. Drugi način je da je na jesen izvadiš i ponovo posadiš ali tako da ju ukopaš u zemlju do drvenastog djela, naravno ako ti taj drvenasti dio nije previsok. |
|
![]() |
|
moon, hvala.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Čitam, zapisujem, učim i divim se nesputanoj ljepoti tvoga vrta.
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Slavice,
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |