Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 224225226227228 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drago mi je da opet mogu šetati tvojim vrtom. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Saro, hvala! ![]() |
|
![]() |
|
draga tomica puno hvala. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
svaki dan neki novi cvjetak, još samo da nije ovako pakleno vruče
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ovop je stvarno raj
![]() |
|
![]() |
|
Bijela vajgela opet procvjetala
![]() Gospina trava ![]() Izop ![]() Monarda ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
sve pohvale za savršeni vrt, draga slavujka... rascvjetan, bujan, skladan...raskošan u svakom pogledu
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
koja ptica ima rajski pjev - slavuj
ko ima rajski vrt - slavuj Ženo, moj naklon, moj duboki naklon |
|
Seka
|
|
![]() |
|
Karmen sada nemoj odmah rasađivati alpski zvjezdan, možda će ti još jednom cvjetati.
To se meni ove godine prvi puta dogodilo a imam ga već dugo godina. Rasadi ga kada bočni izboji budu malo veći, pobacaj sve djelove koji su cvjetali a to možeš napraviti sve do kolovoza. izaberi dan kada bude kišno i oblačno, ako bude i jedan takav dan. |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Slavice,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Čitam, zapisujem, učim i divim se nesputanoj ljepoti tvoga vrta.
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon, hvala.
![]() |
|
![]() |
|
Lavandu poslije cvjetanja oreži što jače ali mora ostati makar 2 cm zelenog djela. sada ćeš opet reći-ja stalno moram nešto rezati. Biljke u vrtu se orezuju da bi bile ljepšeg oblika,manjeg rasta i da bi duže ili ponovno procvjetale. Orezivanjem cvjetova mi biljku prisiljavamo da ponovno cvjeta jer se ona trudi da st vori sjeme. U prirodi je to drugačije, tamo nitko ne orezuje. Drugi način je da je na jesen izvadiš i ponovo posadiš ali tako da ju ukopaš u zemlju do drvenastog djela, naravno ako ti taj drvenasti dio nije previsok. |
|
![]() |
|
ajama i smail, hvala vam na posjeti i drago mi je ako možete nešto naučiti iz tekstova koje pišem jer i ja volim pročitati sve što je vezano za biljke i prirodu.
![]() |
|
![]() |
|
To je lipanj u mom vrtu, za mene najdraži i najljepši mjesec u godini. vrhunac će biti kada procvjeta moja najdraža biljka- kraljevski ljiljan. napiši kako se radi macerat od lavandina cvjeta. ![]() |
|
![]() |
|
O ptilotusu ne znam skoro ništa. ove godine je posađen i za sada se dobro drži, mislim da uživa na suncu. Phygelius je i mene iznenadio. Prošle godine je bio samo mala grančica i mislila sam da neće preživjeti zimu. Za njega sam pročitalla da u našim krajevima izmrzne do korjena ali kod mene je ostao zimzelen. U proljeće se raširio i već dugo cvjeta. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 224225226227228 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |