Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 352353354355356 370> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Svaka rec bi bila suvisna
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preljepo, kad se zaželim mora prošetam tvojim vrtom i nauživam se ljepote jer kod tebe je to tako prekrasno ujedinjeno
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dugine boje ! Predivno si ti to poslozila ! To samo pokazuje kako je lijepo kod tebe !
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad sam tek vidjela da si nam pokazala one prekrasne kolaže. To znači da sam u velikoj gužvi i ne stignem ništa.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivni kolaži složeni po bojama
![]() Ti znaš za koju ja glasam.....ali od kad iman bijeli vrt sve više osjećam tu elegnciju i profinjenost u bijeloj boji. U jednoj ili dvije biljke nemožeš to vidjeti koliko u kompletno bijelom vrtu. Najviše večeri provodim baš tamo sjedeći na zidiću i uživajući u svjetlini te bijele boje ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Jako su ti zgodne retrospektive po bojama. A vrtovi, jedan ljepši od drugoga. Sve ti je tako bujno, sigurno su to najljepši vrtovi na otoku. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tvoj kolaž me oduševio, pravi je koleidoskop boja !! Gledajući ga, gledam bijelo cvijeće, pa žuto cvijeće i mislim si....a gdje su ostale boje !! Kad nađem i ono kaj ja čekam!! Lila i plavo !!! Lantana, svojim kolažom si opet podsjetila nas da si ti i tvoj vrt kraljica ovog foruma !!
![]() Zadnja sličica ove serije kolaža, bušin ....lijepo molim, kad stigneš - makar i zimi, stavi jednu sličicu cijelog grmića !! Dobila sam ga od Camellie, još je na zakorjenjivanju, ali me interesira kakav je tvoj ! Znam prelijep vjerojatno, al ...ja bi da ga ipak poslikaš da ga svi vidimo !! Lijepe pozdrave ti ostavljam !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Hvala na predivnim kolazioma
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Svaka cast za tvoju retrospektivu cveca i predivne kolaze napravljene prema bojama cveca,
![]() Svaka boja ,kao i cvet ima svoju poruku,a ja sam zanemela od lepote i jos uvek ne mogu doci sebi... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima na posjeti. I ja se sama iznenadim koliko vrsta cvijeća imam.
![]() Kod mene stalno puše bura, ona učini veću štetu u vrtu nego vrućine, a ja se trudim da sve dobro zalijem, ali nekad jednostavno nemam vremena, a onda mi je žao što imam toliko toga. Ovo ljeto kod mene kao i svako ljeto caruju bugenvilia i lantane. Ove godine iznenadio me mali solanum jasminodes koji je puno naraso i stalno cvate, njegov rođak krumpirko je isto krenuo, a plumbago će tek ovu godinu biti pravi grmić. Evo malo slika u zadnjih nekoliko tjedana u vrtu Bugenvilia je pružila jednu veliku granu koji sam zakačila za balkon moje sobe, krasan pogled, bijeli kamen, bugenvilia i more ![]() ![]() ![]() ![]() Mirin dupli ![]() ![]() Agapanthus se ove godine i nije baš iskazao ![]() Ali zato je budleja prekrasna i puna cvijeća ![]() Nihina kraljica noći ![]() Čuvarkuće mi baš i ne idu, ove su u pitaru i uvijek ih zaljevam, ja mislim da po mojim mjerilima one traže dosta vlage ![]() Ruselija je krenula jer sam je posadila u zemlju pored prsklaice i ona je žedna biljka ![]() Cosmose imam prvi put, oduševili su me, izgledaju tako nježno i krhko, a stalno cvatu u raznim bojama ![]() ![]() Ruže (posebno penjačice) neumorno cvatu ![]() Prkos polako otvara prve cvjetove ![]() ![]() Ima još, ali meni padaju kapci. Laku noć i pozdrav svima uz jednu morsku ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Na ovom forumu postoje vrtovi, od čije ljepote ti se stegne u grlu... Nemam riječi, svejedno su i suvišne, osim HVALA ti, i HVALA Njemu što je stvorio toliku ljepotu...
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() Bogumila,cvijet,kamen,more,jel nam treba nešto više? ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Lantana, šetnja po tvom vrtu je pravi rajski doživljaj, pogotovo kada se ti potrudiš to prikazati na poseban način, kolaž cvijeća po bojama i opis cvjetnih boja me oduševio. Bugenvilia je predivan cvijet u svim bojama, tvoja se doista razrasla i vjerujem da se izdaleka vidi. Sve ti je prekrasno pa još u kombinaciji sa najljepšim morem svijeta, neponovljivo ah!
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
sunce kroz budleju, more, nebo i kopno kroz prekrasnu bugenviliju...
pozdrav draga Lantana! ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajme
![]() vec dva dana pregledavam tvoj vrt I uzivam u profi slikama. Rajski, izniman, caroban, unikatan, raskosan, velicanstven.......... I mnoge druge epitete bih mogla koristiti u nastojanju da opisem kako sam dozivjela tvoj predivan vrt. Uistinu "the one and only" vrt iz mojih snova smjestan na idilicnu lokaciju = cisto savrsenstvo!!!! Svaka cast - ovo je remek djelo!!!!!!! Puno pozdrava od jedne impresionirane hercegovke ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Sta sad reci posle svih komentara...nista...
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
joj šta izbarati kod tebe ..a da dam komentar..najviše me privukla tvoja vila...bugenvilija..vratila si me nazad kad sam bila kod tebe..ostale lijepe uspomene...cviječe prekrasno...kao i obićno.................ma raj draga moja
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
U jednoj mojoj knjizi o cvijeću sam pročitala, kad procvate Kraljica noći svi idu gledati to čudo. Sam kaktus nije bog zna šta, ali cvijet je stvarno kraljevski.
Bugenvileja je prekrasna. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 352353354355356 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |