Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hortenzija - Hydrangea
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hortenzija - Hydrangea

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 38>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 09:01
Imam nekoliko vrsta.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2014 u 15:00
kupila u kauflandu, bila 14,99 kn u maloj saksiji od 8cm
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
mihaella2 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mihaella2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2014 u 14:46
zna li neko ima li u Hrvatskoj da uzgaja vise vrsta hortenzija   
Na vrh
mihaella2 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mihaella2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2014 u 14:44
prekrasna je, ja sam imala crvenu s bjelim rubovima i ove godine nije ozivila. gdje si je kupila ja trazim opet istu al nigdje ne mogu naci???
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2014 u 20:52
nona preeeedivna je smile94
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2014 u 16:27
ja sam si danas kupila ovu

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
meri-en View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje meri-en Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2014 u 18:26
Pozdrav svima
Evo mene i ove godine,nadam se da ćemo si međusobno pomagat
gore u navedenim slikama imaju moje male hortenzije koje nisu cvale,ali dobro tek su bile uzgojene i imale su jednu granu,ali ni ona velika nije cvala
nisam ih orezivala,jer sam negdje pročitala ako nisu cvale da se ne diraju,a kako nije bilo neke zime nekima čak ni gornjih 3-4 lista nisu ni otpala,a već su počeli novi pupovi iz zemlje
moje hortenzije su u pitarima[/IMG] (lončanicama) kako mi to u splitu kažemo,
sad neznam hoće li im to kako štetiti,naime evo tek sam ih jučer presadila u malo veće pitare,sad neznam kada krenut sa prehranom i kako ih tretirat ,..inače uvjete imaju onako kako vole,,,ljeti malo jutarnjeg sunca ostatak dana u hladu,a zasad imaju sunce cijeli dan jer mi jedna teta rekla da se do 5.mjeseca drže non-stop na suncu.
ah kažu da oko njih nema baš velike brige i zaista ljudima rastu i cvatu kako lude,ali ja uz sav trud i volju nemam baš neke rezultate
može li i neki savjet što točno kupit za preranu i dali to bude sve u jednom ili za one žućkaste listove treba još kakva dohrana
puno hvala unaprijed

Na vrh
bosonoga View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 49
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bosonoga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2014 u 13:14
Bila sam vrijedna i iščitala sam sve vaše postove Smile. Hortenzije su vam doista prekrasne. Ja sam jesenas kupila 7 vrsta hortenzija jer sam nedavno otkrila ljepotu i raskoš njihovih cvjetova. One sa odrvenjelim granama sam posadila napolje ali one kod kojih su grane bile zeljaste stavila sam u garažu. One cijelo vrijeme stvaraju lisne pupove. Danas sam saksije iznosila van na sunce i otkrila da mi je Bavaria stvorila cvjetne pupove. Hoću li ja to odrezati s obzirom da im je vrijeme mirovanja ili je bolje da ne diram ništa. Također nisam pročitala ili sam možda previdjela upute o zimskom zalijevanju. Da li ih zalijevate sada s obzirom da je vrijeme poprilično sušno i toplo? 
Ja sam svoje paniculate zasadila na sunčano mjesto jer sam čitala da one dobro podnose sunce ali vidjet ću ove godine kako će se ponašati. Sve vas lijepo pozdravljam i nadam se ugodnom druženju.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2014 u 07:16
ma ne vjerujem da je propala, one znaju imati pupove i pri dnu grana, pogotovo ako su mlađe
ili iz korjena  izbiju novi pupovi

ako bude tako, samo češ orezati suhe grančice, naravno, kad krenu listovi i budeš sigurna da su grane suhe
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2014 u 18:17
malo mi čudno sve moje hortenzije imaju pupove samo bijela nema,nadam se da nije propala,posto je mlada mozda samo treba vise vremena .
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Wild Rose View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wild Rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 19:12
Puno ti hvala na dobrodošlici i na savjetima. Smile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 18:34
Originalno poslano od člana Wild Rose Wild Rose napisao:

.............. U proljeće sam kupila 3 sadnice hortenzija koje su već bile u cvatu (imale su svaka cca 5 lopti), presadila sam ih u velike tegle i lijepo su se primile. S obzirom da su još mlade, a u Zg zna biti jako hladno stavila sam ih u garažu, ..........

Možeš ih ostaviti vani, povuci ih na malo manje vjetrovito mjesto, malo zaštićenije i ništa ne brini. Sasušene cvjetove ostavi do proljeća i onda ih oreži, ali pazi da ne orežeš pupove, znači tik ispod cvijeta, a iznad pupa. Ako orežeš pupove, neće ti cvjetati. Sad će taj sasušeni cvijet služiti kao zaštita tom mladom pupu koji se već sad vidi.

Skoro sam ti zaboravila zaželjeti dobrodošlicu na forum.

Na stranicama ispred imaš dosta dobriz savjeta, no ukratko to je tako kao što sam napisala.
Na vrh
Wild Rose View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wild Rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 17:13
Prvo da pohvalim sve prekrasne hortenzije vrijednih forumašica. Smile Nadalje lijepo molim savjet. U proljeće sam kupila 3 sadnice hortenzija koje su već bile u cvatu (imale su svaka cca 5 lopti), presadila sam ih u velike tegle i lijepo su se primile. S obzirom da su još mlade, a u Zg zna biti jako hladno stavila sam ih u garažu, međutim tamo nema jako puno svjetla, ali nije skroz mrak. Hoće li im to smetati? I da li da odrežem sasušene lopte sada ili na proljeće? Puno hvala!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2013 u 20:18

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 18:26
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 12:25
Click for a larger view
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 20:44
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 23:01

Na vrh
meri-en View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje meri-en Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 10:00
Preljepa boja
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 18:41
krasne su vam
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.