Hortenzija - Hydrangea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 38> |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam nekoliko vrsta.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kupila u kauflandu, bila 14,99 kn u maloj saksiji od 8cm
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mihaella2 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Rujan 2013 Lokacija: sibenik Status: Offline Bodovi: 4 |
zna li neko ima li u Hrvatskoj da uzgaja vise vrsta hortenzija
![]() |
|
![]() |
|
mihaella2 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Rujan 2013 Lokacija: sibenik Status: Offline Bodovi: 4 |
prekrasna je, ja sam imala crvenu s bjelim rubovima i ove godine nije ozivila. gdje si je kupila ja trazim opet istu al nigdje ne mogu naci???
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nona preeeedivna je
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
meri-en ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 9 |
Pozdrav svima
Evo mene i ove godine,nadam se da ćemo si međusobno pomagat gore u navedenim slikama imaju moje male hortenzije koje nisu cvale,ali dobro tek su bile uzgojene i imale su jednu granu,ali ni ona velika nije cvala ![]() nisam ih orezivala,jer sam negdje pročitala ako nisu cvale da se ne diraju,a kako nije bilo neke zime nekima čak ni gornjih 3-4 lista nisu ni otpala,a već su počeli novi pupovi iz zemlje moje hortenzije su u pitarima[/IMG] ![]() sad neznam hoće li im to kako štetiti,naime evo tek sam ih jučer presadila u malo veće pitare,sad neznam kada krenut sa prehranom i kako ih tretirat ,..inače uvjete imaju onako kako vole,,,ljeti malo jutarnjeg sunca ostatak dana u hladu,a zasad imaju sunce cijeli dan jer mi jedna teta rekla da se do 5.mjeseca drže non-stop na suncu. ah kažu da oko njih nema baš velike brige i zaista ljudima rastu i cvatu kako lude,ali ja uz sav trud i volju nemam baš neke rezultate može li i neki savjet što točno kupit za preranu i dali to bude sve u jednom ili za one žućkaste listove treba još kakva dohrana puno hvala unaprijed ![]() |
|
![]() |
|
bosonoga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 49 |
Bila sam vrijedna i iščitala sam sve vaše postove
![]() Ja sam svoje paniculate zasadila na sunčano mjesto jer sam čitala da one dobro podnose sunce ali vidjet ću ove godine kako će se ponašati. Sve vas lijepo pozdravljam i nadam se ugodnom druženju.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ma ne vjerujem da je propala, one znaju imati pupove i pri dnu grana, pogotovo ako su mlađe
ili iz korjena izbiju novi pupovi ako bude tako, samo češ orezati suhe grančice, naravno, kad krenu listovi i budeš sigurna da su grane suhe |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
malo mi čudno sve moje hortenzije imaju pupove samo bijela nema,nadam se da nije propala,posto je mlada mozda samo treba vise vremena .
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Wild Rose ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Puno ti hvala na dobrodošlici i na savjetima.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Možeš ih ostaviti vani, povuci ih na malo manje vjetrovito mjesto, malo zaštićenije i ništa ne brini. Sasušene cvjetove ostavi do proljeća i onda ih oreži, ali pazi da ne orežeš pupove, znači tik ispod cvijeta, a iznad pupa. Ako orežeš pupove, neće ti cvjetati. Sad će taj sasušeni cvijet služiti kao zaštita tom mladom pupu koji se već sad vidi. Skoro sam ti zaboravila zaželjeti dobrodošlicu na forum. Na stranicama ispred imaš dosta dobriz savjeta, no ukratko to je tako kao što sam napisala. ![]() |
|
![]() |
|
Wild Rose ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Prvo da pohvalim sve prekrasne hortenzije vrijednih forumašica.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
meri-en ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 9 |
Preljepa boja
|
|
![]() |
|
krasne su vam
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |