Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 37>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2013 u 07:20
Daivan je Antonija!!!
Znači sezona močvaraca je počela!!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 21:09
ja tek popodne skužila da mi je procvjeto

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 12:12
tikvić, predivan je, i moj crveni tek što nije!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 11:42
presladak je.....cuvaj ga...
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 10:48
I mene je iznenadio, nisam ga još očekivala. Slikala sam ga jutros na brzinu, kad sam pošla na posao. Uslikam ga ponovo danas, kad dođem kući!Do tad će se cvijet potpuno otvorit. Ni ja ne znam koje je točno boje, jer mi cvijeta prvi put.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 09:22
tikvić-šokirana sam.zar već.da li je to roza kao zvončić
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 07:45
Jedan od mojih močvaraca odlučio da me obraduje prvim ovogodišnjim cvijetom,

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 15:37
super, znači ipak sam, ovaj puta, uspjela pravo sjeme sakupiti Ma opstat će, pa kod tebe sve opstaje pa će i on
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 13:51
moon sijala sam i niklo je.nadam se da će ostati preko zime
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 12:25
ajama, kod mene jedu listove i još jedu i listove rododendrona(taj list obožavaju), malo su i na kameliju prešli, a i hoste, ma ne znam što da im radim, s čim da tretiram?
Ajama, jesi li sijala one sjemenke bijeloga ? Da li je što niklo?
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 09:01
moon mislim da skakavci kupe nekakve bube.kod mene ih ima,ali nisam primjetila da oštećuju list
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 23:01
mene i skakavci more
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 22:30
ja sam danas uspjela uhvatit dvije na trubi, s apetitom sam ih zgnječila, danima ih lovim smile224
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 09:42
kamenjar, to su najvjerojatnije gusjenice- i kod mene je ista situacija, vole i trublje, a nikako da ih uhvatim....
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 06:24
moj mocvarac ima malo izgrizene listove ,zna li netko bog cega tj tko se hrani listovima mog mocvarca ...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 23:21
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Bebolina, rastu polako. Nadam se da ću se i ja veseliti cvijetićima......
Trebali bi, pa to su lanjski sijanci.
Imam i ja jednoga koji kilavi, nemam pojma šta mu fali. Danas sam ga malo okopala i prignojila, valjda će i on krenuti ....zloćoEmbarrassed
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 23:13
Bebolina, rastu polako. Nadam se da ću se i ja veseliti cvijetićima......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 22:53
Originalno poslano od člana lela.h lela.h napisao:

toj se kavi posebno radujem!
Kava u selendri LOL u cvjetnom okruženju. Clap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 22:52
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Baš sam razmišljala  tko će se prvi veseliti cvijetu.....
Bebolina, baš mi je drago......
Hvala.
Kako su tvoji močvarci??
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 22:46
Baš sam razmišljala  tko će se prvi veseliti cvijetu.....
Bebolina, baš mi je drago......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.