Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 37> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daivan je Antonija!!!
Znači sezona močvaraca je počela!!!!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ja tek popodne skužila da mi je procvjeto
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tikvić, predivan je, i moj crveni tek što nije!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
presladak je.....cuvaj ga...
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I mene je iznenadio, nisam ga još očekivala. Slikala sam ga jutros na brzinu, kad sam pošla na posao. Uslikam ga ponovo danas, kad dođem kući!Do tad će se cvijet potpuno otvorit. Ni ja ne znam koje je točno boje, jer mi cvijeta prvi put.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
tikvić-šokirana sam.zar već.da li je to roza kao zvončić
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Jedan od mojih močvaraca odlučio da me obraduje prvim ovogodišnjim cvijetom,
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
super, znači ipak sam, ovaj puta, uspjela pravo sjeme sakupiti
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
moon sijala sam i niklo je.nadam se da će ostati preko zime
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ajama, kod mene jedu listove i još jedu i listove rododendrona(taj list obožavaju), malo su i na kameliju prešli, a i hoste, ma ne znam što da im radim, s čim da tretiram?
Ajama, jesi li sijala one sjemenke bijeloga ? Da li je što niklo? |
|
![]() |
|
moon mislim da skakavci kupe nekakve bube.kod mene ih ima,ali nisam primjetila da oštećuju list
|
|
|
|
![]() |
|
mene i skakavci more
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja sam danas uspjela uhvatit dvije na trubi, s apetitom sam ih zgnječila, danima ih lovim
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
kamenjar, to su najvjerojatnije gusjenice- i kod mene je ista situacija, vole i trublje, a nikako da ih uhvatim....
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moj mocvarac ima malo izgrizene listove ,zna li netko bog cega tj tko se hrani listovima mog mocvarca ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Imam i ja jednoga koji kilavi, nemam pojma šta mu fali. Danas sam ga malo okopala i prignojila, valjda će i on krenuti ....zloćo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bebolina, rastu polako. Nadam se da ću se i ja veseliti cvijetićima......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kako su tvoji močvarci??
|
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Baš sam razmišljala tko će se prvi veseliti cvijetu.....
Bebolina, baš mi je drago...... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |