Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 76> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Gledam tvoje slikice predivnog svega nečega (naravno, srce ostalo kod ljiljana), pokoji put uzdahnula nad vrtom iz mašte...
![]() ...i pomalo se smijuckam, onako od dragosti - i ti si, vidim, plava u duši!
MM mi je rekao: da nemam plave oči od rođenja, do sada bi mi poplavile od plavog cvijeća ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Šetam i uživam u prostranstvu tvojeg vrta. Obožavam vrtove u kojima ima zelenih livada. Ljiljani su prekrasni.
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Tikvić, krasan vrt!
O ljiljanima nemam što reći, predivni su. Oduševila me žuta ratibida! ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bravo,bravo ,bravo sve mi je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Jesam Dadinice, plava i zelena ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Karli! I tebi pozdravi i ![]() |
|
![]() |
|
Draga Slavujčice! Pohvale od vrtlara kao što si ti, imaju posebnu težinu. I meni se žuta ratibida jako sviđa. Imala sam dva grma, jedan mi se već osušio, a i ovaj drugi je na putu da se osuši ![]() Pozdrav i ![]() |
|
![]() |
|
Draga Blue hvala ti ! Velika ![]() |
|
![]() |
|
Sad još malo sličica,
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Draga moja, evo knačno sam i ja malo škicnula kod tebe i naravno našla opet puno lijepih cvjetnih bombončića !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Tikvić, u tvom vrtu riječi su suvišne, toliko sam se nauživala u tvojim slikama, da ti samo mogu reči kako je sve prekrasno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
puzavi dvornik
![]() Uploaded with ImageShack.us žuta niska gailardia, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Tikvić, rijetko stavljaš slike, a onda kad kreneš, ne znam šta mi je ljepše. Prava rapsodija boja, vrsta, prekrasnog cvijeća. Krasan hercegovački vrt!
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |