Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 90> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je lijepo tvoje rascvateno more, a cvijeće sve jedno ljepše od drugoga. Zmajevo krilo je posebno lijepo, a mogu si zamisliti kakva će biti nakon par godina. Cijeli grm.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hej Mirić,kod tebe prekrasno a gosti su sigurno zapazili tvoju ljubav prema cvijeću.< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma ne samo cvijeće nego i fotografije su prekrasne. Puno novosti kod tebe, svaka čast
![]() Krasna mi je ona tvoja crvena lonciera. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
anabistrica hvala da si navratila
![]() Arim, hvala ti na posjeti ![]() Lantana draga i tebi veliki i topli ![]() ![]() Moja draga moon ti si uvijek pažljiva, hvala ti
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Miro, tebe dugo nema, a onda "serviraš" sličice ljepšeg od ljepšeg....
Krasno je tvoje svašta nešto, kalespinija je carica onako ogromna.... ali hortenzija mi je ipak ugrijala dušu; i ljepotom, ali i time što je znak pažnje i poštovanja prema tvom hobiju. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prelijepo je kod tebe, gosti dodatno uživaju uz toliko krasnog bilja, nije ni čudo da te dodatno nagrađuju
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Smail to je heliopsis helianthoides, imaš temu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=7757&title=sunana-heliopsis-helianthoidesHvala ti na posjeti
![]() Dadinice, moja vrijednice tebi veliki i topli ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
miro, cvijeće ti je prekrasno, a fotografije odlične
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Miro prekrasno cvijeće i prekrasne fotke..To je sve u Njivicama zar ne? Nadam se da ću uspjeti vidijeti dio te ljepote...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Natalija drago mi je vidjeti te u mojoj temi! Hvala na posjeti draga Da Jagoda, ovo je u Njivicama. Ma naravno da ćeš doći, samo se ti meni oporavi. ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
uzivala sam pijuci kavu i setajuci po tvom vrtu...predivno ti je sve
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kamenjar moja draga ja bih tako rado do vas pa možda... možda prije nego postanem baka i dobijem obaveze.. Nešto slažem rutu da MM i ja napravimo đir po jugu..
Hvala što svratiš, sada ja odoh malo k tebi u vrt. Hvala na onom receptu za biljke
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Poklanjam ti ovu predivnu pjesmu, jer savršeno pristaje uz tebe i tvoje cvijeće. |
|
Seka
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivo ti je u Njivicama , nadan se da ću i ja to vidjeti uživo
![]() Ovom kanom sam se posebno oduševila, tako lijepu rijetko viđam..... ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Miro naša draga, kako je prekrasno tvojim gostima... Koliko cvijeća, vedrine i šarenila im, uz more, daruješ!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Predivno cveće
![]() Judić me fascinirao a na ruže sam zanemela,divna kolekcija
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Draga pa ljepši dar i pozdrav nisam mogla dobiti ![]() Ko da smo već sto godina skupa ... makar se nismo upoznale ali hoćemo!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala draga moja cvetna prijateljice što si navratila virtualno a možeš malo skoknuti i na Krk!Korijenko znaš da jako volim narančastu boju a vidim i ti! Biti će za tebe korjenčić
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |