Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
samiloti View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 146
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje samiloti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 15:52
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Samiloti ovo trece je Astilba ,mada tu ima i jos neki listova sto me zbunjuju,ti sto imaju 7 nazubljenih listica nisu od Astilbe.Mada mozda i gresim javice se neko ko bolje poznaje Smile

Hvala puno na prepoznvanjuTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 15:47
Milice,ovo je Abelmoschus manilot-Zuti hibiskus....draga Acer69 je i moj identifikovalaTongue

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 15:40
Samiloti ovo trece je Astilba ,mada tu ima i jos neki listova sto me zbunjuju,ti sto imaju 7 nazubljenih listica nisu od Astilbe.Mada mozda i gresim javice se neko ko bolje poznaje Smile
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
samiloti View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje samiloti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 15:23
I još ova

[/URL]
Na vrh
samiloti View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje samiloti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 15:20
Ni za ovo ljubičasto dugo, nisam sigurno da li je to trava ili neki cvijet

http://s1364.photobucket.com/user/samiloti/media/2%20album/17072013/P7170060_zps6f7ebecc.jpg. -
Na vrh
samiloti View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje samiloti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 15:18
Molim Vas za pomoć u prepoznavanju

Ne znam za ljubičasto a za ono žuto u pozadini isto nisam sigurna da li je to coreopsis

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 15:26
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

Natalija, izgleda mi kao divlja pavitina, kod mene niču iz dva korijena u vrtu, teško je iskorijeniti.

nisa hvala ti Smile

i kod mene ima divlje pavitine, ali ima drugačiji list - glatki, sitniji... no, sigurna sam da i njih može biti više vrsta
Na vrh
njuska View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje njuska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 11:47
Pozdrav !

Izraslo na balkonu i podsjeća me na kantarion. 
Molio bih Vaše mišljenje. Ako nije, neću raditi ulje da mi ne bi izrasla gljiva leđima Big smile

Hvala !
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 08:44
Natalija, izgleda mi kao divlja pavitina, kod mene niču iz dva korijena u vrtu, teško je iskorijeniti.
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 08:06
prepoznaje li neko ovu penjačicu što mi je niknula u tegli s asarinom?

Na vrh
samiloti View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje samiloti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2013 u 15:14
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

Originalno poslano od člana samiloti samiloti napisao:

Zna li netko što je to?

podsjeća me na artičoku

Možda je, proguglala sam malo pa se i meni čini da bi mogla biti artičoka. Hvala na odgovoru.Smile
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2013 u 09:41
Molim vas, da li znate što je ovo ?

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2013 u 09:17
Originalno poslano od člana samiloti samiloti napisao:

Zna li netko što je to?

podsjeća me na artičoku
Na vrh
samiloti View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje samiloti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2013 u 07:31
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

samiloti - ovaj drugi je Sedum Herbstfreude

E baš sam taj cvijet jučer gledala ovdje na jednom postu  ali u cvatu pa nisam shvatila da se radi o tom mom cvijetu. Jako mi je drago jer sam već mislila krenut u potragu za tom vrstom.

Hvala na prepoznavanju moonLOL
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 22:40
samiloti - ovaj drugi je Sedum Herbstfreude
Na vrh
samiloti View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje samiloti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 21:59
I ovaj 

Na vrh
samiloti View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje samiloti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 21:43
Zna li netko što je to?

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 11:57
vjerojatno je neka od njih, hvala MuhlebergijaClap
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2013 u 22:52
Mari,5510 - malo sliči na neku Deutziu.
From the earth we come to the earth we return in between we garden
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2013 u 19:02
Hvala Aesculus_BL 
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.