Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 203> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konačno!!!! Stigle slike..... a na slikama fantazija!
Prekrasan vrt, cvijeće još ljepše! U srce me bocnule bijele kampanule. Bravo draga! Hvala što si podijelila ljepotu svog vrta s nama. I molim te..
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mljac,mljac vidim da nisam jedina kojoj se dopada ono bijelo u pozadini
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Karli....dobro mi došla, drago mi je da si navratila i da ti je kod mene ugodno, hvala na pohvalama. Veliki prostor je nekad teško srediti ali kad ga podijeliš na parcele i tematski osmisliš , dobro organiziraš, sve dalje samo je igra
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klanjam se do zemlje, ova zadnja je stvarno najljepša, ali bome i ove druge ne zaostaju za njom. Sve je fantastično. Zelena i bijela boja, toliko nježno i profinjeno. I još moram reći da toliko veliki prostor je tako profinjeno i lijepo uređen, a to je jako teško jer i veliki prostor nije uvijek prednost. |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Milice.....
![]() Ajama....ne znam na koju sliku misliš....možda na sliku gdje su kampanule ...stiže još slika pa možda odgonetnemo |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ovo bijelo u pozadini je fantastično.što je to.
i sve drugo je super.počasti nas češće
sory upala sam ti među slike
cornus je fantastičan
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ova slika mi je posebno lijepa....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
helou......evo me....sve sam jučer lijepo posložila sjela popodne za komp (naravno bila sam sama doma pa me nitko nije davio) i evo stižu slike iz šestog mjeseca....
Scilla peruviana - prije 4 god dobila sam dvije lukovice, do ove sezone dva puta sam ih selila i zato mi vjerojatno nikad nisu cvale. Ove le godine jedna zablistala u punom sjaju ![]() ![]() ![]() Rododendron poklon od mojih 051 curki isto je zablistao a mislila sam da će uvječna lovišta... ![]() ![]() mamina weigela Eva Rathke ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Korijenko je, čini se, na godišnjem.
![]() A mi bismo tako rado vidjeli vrt u ovogodišnjem ljetnom izdanju! ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hajde draga, stisni zube i posloži te slikice da nam možeš pokazati ljepotu svoga vrta. Jedva čekam.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |