kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 47> |
Korisnik | ||||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
gute Fee hvala ti ![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|||
Jaco za roštilj nema problema,ali ako bude kao sa kolačima.... izgleda da su samo tvom mužu bili dobri.A što se tiče istrpavanja kukuruza prva si na listi,ali kao volonter ![]() ![]() Ja sam uvijek "ZA" i može kamelia stavljati koliko god "kukuruz-konvoja" nećemo se mi pripasti ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|||
Necu nista izdvajati jer je svaka biljka za sebe pposebno lijepa ! Tvoja "sekretarica" je stvarno s velikim uspjehom ucinila svoj posao !
![]() |
||||
![]() |
||||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|||
mali katus,hvala ti na lijepim riječima ![]() |
||||
![]() |
||||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|||
Ima ona toga još i više,samo se srami a ja vražičak dobro da sam uzela aparat ![]() |
||||
![]() |
||||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|||
Jaca,hvala ti što si pokazala slike Kamelijinog prekrasnog vrta
![]() |
||||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||||
![]() |
||||
|||
Ma vidjela sam ja novi roštilj ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Jaco za roštilj nema problema,ali ako bude kao sa kolačima.... izgleda da su samo tvom mužu bili dobri.A što se tiče istrpavanja kukuruza prva si na listi,ali kao volonter ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
josipa hvala ti,baš je ugodno vidjeti te u mome vrtu ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
I ja zahvaljujem Jaci što je stavila slike umjesto mene. Smail hvala ti na tako lijepom komplimentu ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
moon hvala ti ![]() |
||||
![]() |
||||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|||
Draga anđelkad imam ja slika,ali nemam baš puno vremena.[/QUOTE] Ma vidjela sam ja novi roštilj ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
|||
i meni je ova posebno lijepa.
![]() |
||||
![]() |
||||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|||
Jaca, baš ti hvala što si postavile slike Kamelijinog vrta, doista izgleda prekrasno, mora da je uživancija biti u vrtu jer znam da slika često i ne može dočarati svaki cvijet, ovo mi se posebno sviđa.
|
||||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
Samo par slikica iz prekrasnog vrta, Kamelia nema vremena, a ja nemogu odoliti da ovo ne podijelim s vama.Nadam se da me nebude
![]() |
||||
![]() |
||||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|||
prelijepi hibiskusi, a aeonium je divan
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
niho ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Otok hvala ti ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
miska hvala ti ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Draga Smail drago mi je da obilaziš moj vrt.Ananas ljiljan ću svakako pokazati,jer i mene zanima kako izgleda. |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |