Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 18> |
Korisnik | |
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Wanessa pozdrav tebi i tvom prekrasnom cvijeću,ova šarena gladiola me posebno oduševila.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Wanesa izadji malo da te vidi sunce
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivno
![]() ![]() P.S.(nije mi jasno da još postoji Yuga ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() Necu ono hocu ovo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prošetala i uživala u prekrasnim bojama.Inače volim Hemerocalise,a tvoji su posebni,pogotovo onaj svijetlo bež.Zaintrigirali me oni ljiljani i probat ću ih naći.
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Samo idem gore-dole po stranici i oduševljavam se
![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Kod tebe je pravi raj za oči
![]() |
|
![]() |
|
Erutrina,ove godine mi kane veoma kasne sa cvetanjem,ja ih svake godine sadim,a nabavila sam i neke nove,samo cekam da procvetaju. A gladiole...prosle godine sam imala bas lepe i raznovrsne primerke,sad mi nije jasno zasto ne cvetaju? Vadila sam ih iz zemlje ,i u prolece ponovo posadila, a neke koje sam "zaboravila",prezimile napolju i prve procvetale...
![]() |
|
![]() |
|
Mari 5510, hvala ti na poseti i komentaru ,sto se fotografije tice, jos uvek sam amater,ali trudim se da naucim. P.S. Na zalost " ta" Yuga vise ne postoji,ali u nekima od nas jos uvek budi nostalgiju . Pozdravljam te!
![]() |
|
![]() |
|
Leona,
![]() |
|
![]() |
|
Camelia, ovaj svetlo-bez hemerokalis je u stvari rozikast,ali cvetovi mu se razlikuju u nijansama od svetlo -bez do roze. Hvala ti na poseti,zaista si me obradovala!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |