Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 18> |
Korisnik | ||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Preslatka ti je ova gladiola sa lila rubom
![]() ![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Prekrasno cvijeće Wanessa, posebno gladiole i žuta kana.
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Nista lakse slikaj vrh ![]() ![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
Neces mi verovati,ali, upravo sam to i radila, pevala joj,mazila je i pazila,pa i pretila... i gle,cuda! Ona se probudila iz sna kao prava "princeza" i krenula punom parom napred!Nisam sigurna da li je ovo pupoljak na vrhu ove velike ,glavne grane,ali to bi me bas jako obradovalo...
![]() |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Kakva lepa gladiola,a ovoj Tibucini lepo da pevas serenadu,ili joj zapreti"ako ne budes dobra dacu te leoni"
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
Evo jos neka slicica za dobro jutro i jos bolje raspolozenje...
|
||
![]() |
||
|
Kamelia,meni je cast i pravo zadovoljstvo videti te u svom skromnom vrtu. Hvala ti !
![]() |
||
![]() |
||
|
Betty, ne moram ti reci koliko se radujem svakoj tvojoj poseti i komentaru... Tvoje prisustvo uvek unese vedrinu i radost u moju basticu ...a tvoje biljkice,samo sto ne procvetaju i zablistaju u svoj svojoj lepoti!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Camelia, ovaj svetlo-bez hemerokalis je u stvari rozikast,ali cvetovi mu se razlikuju u nijansama od svetlo -bez do roze. Hvala ti na poseti,zaista si me obradovala!
![]() |
||
![]() |
||
|
Leona,
![]() |
||
![]() |
||
|
Mari 5510, hvala ti na poseti i komentaru ,sto se fotografije tice, jos uvek sam amater,ali trudim se da naucim. P.S. Na zalost " ta" Yuga vise ne postoji,ali u nekima od nas jos uvek budi nostalgiju . Pozdravljam te!
![]() |
||
![]() |
||
|
Erutrina,ove godine mi kane veoma kasne sa cvetanjem,ja ih svake godine sadim,a nabavila sam i neke nove,samo cekam da procvetaju. A gladiole...prosle godine sam imala bas lepe i raznovrsne primerke,sad mi nije jasno zasto ne cvetaju? Vadila sam ih iz zemlje ,i u prolece ponovo posadila, a neke koje sam "zaboravila",prezimile napolju i prve procvetale...
![]() |
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
Kod tebe je pravi raj za oči
![]() |
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Samo idem gore-dole po stranici i oduševljavam se
![]() ![]() ![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Prošetala i uživala u prekrasnim bojama.Inače volim Hemerocalise,a tvoji su posebni,pogotovo onaj svijetlo bež.Zaintrigirali me oni ljiljani i probat ću ih naći.
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Necu ono hocu ovo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
predivno
![]() ![]() P.S.(nije mi jasno da još postoji Yuga ![]() |
||
![]() |
||
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |