Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 407> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bebolina, divan je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Oooo da, prekrasan je !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Veličanstven je! Kladim se da će biti hit na izložbi!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina...super
kasna boja duplih cvjetića |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Baš je lijep.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bebolina, danas sam na y-tube gledala kako jedan lik kalemi: isuse kriste, prljave ruke, prljav stol, ničim ne maže rezove, samo natakne jedno na drugo i zamota najlonom.....
Ali primjetila sam da ih je tako kalemio na stotine, dakle u toj masovnosti ima uspjeha. Jedino na čemu mu skidam kapu jest izuzetno oštar nož i sigurna ruka kod rezanja. Tebi naravno držim fige da uspiješ, dakle samo opušteno i uspjet ćeš ! I kao što je W predložila, i ja bih rado vidjela kako radiš, pa ako ti nije teško, slikni postupak.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina...he, he, pretpostvila sam da su Bale u pitanju, sigurno će izazvati puno pažnje kod ljubitelja sukulenata i kaktusa.
Držim ti palčeve i za kalemljene (no nije ti baš dan za to, ako još nisi kalemila i ako možeš radije malo pričekaj - virni - znaš već gdje ![]() |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Bebi sretno!!! aj dokumentiraj malo dogadjanja :D
.... ups, krivo sam skuzila, da je izlozba danas ![]() edit: slicica od danas, mali je procvjetao, ne vidi se bas dobro na slici ali cvijet je vrlo intenzivne boje sa tamnim rubom. svidja mi se poprilicno, i dosta je cvjetan. mislim da bi bilo steta kalemit ga, za sad, vidjet cemo. ![]() |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bebolina, sretno.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Nesumljam koliko paznje ce privuci!!! Bebolina, zelim ti puno uzivanja!
![]() |
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
Sutra, tj. danas
![]() ![]() ![]() Držite mi palčeve
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina, jel' to u Bale Poppy ide, ili negdje drugdje? Lijepo se uparadirao
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
je kora je kisela, ali adeniumi kao i vecina biljaka preferiraju blago kiseli supstrat. u alkalnim tlima nis ne raste osim rize i trave
p.s. jedan od poznatijih indijskih uzgajivaca je upravo lansirao novu stranicu, evo dijela o kultivaciji http://nrsadenium.com/Abena-cultivation.php
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |