Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 14:12
da,relativno. njuskalo je samo malo modernija verzija plavog oglasnika, preko kojega se prije sve trzilo.
do njega znaju doci oni koji ne znaju strane jezike, ne znaju otvoriti paypal racun, sluziti se trazilicama na visoj razini itd. jbg al tako je, onaj tko ne zna engleski,njemacki itd trazi na hrvatskom. automatski je gotov ebay i sve strane online trgovine. to pricamo za kupce jel.

btw (by the way) kad smo vec kod stranih jezika, pise se WTF (what the f*ck). 
velika gorica
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ante00 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 103
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante00 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 14:02
Lol oni koji kupuju na njuskalu su informaticki nepismeni?vtf?
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 13:53
imala si srecu monstera da su se oprasile svojim polenom a ne tim od biljke do. paradajzi nisu toliko osjetljivi na to, imaju puno cvjetova sa puno polena i biljka se lako sama oprasi ako ju samo malo vjetar zatrese. kod tikava je druga prica, malo cvjetova koji vecinom oprasuju insekti, velika sansa da pcela ode sa cvijeta jedne sorte na drugu sortu.
ja kupujem vec stoljecima preko neta (ebay i trgovine sjemenom), u 99% slucajeva je ok. bitno mi je da prodavac navede jel sorta hibridna ili heirloom, a vecinom uzimam ove potonje. ne kupujem prek njuskala jer su to vecinom preprodavaci koji ionako kupe sa ebaya, samo po vjerojatno losijim kriterijima nego kad sama trazim, i visoj cijeni, hoce zaraditi na informaticki nepismenima. 

kad smo vec kod paradajza, danas ujutro pobrala 40 kila i sad beskonacno kuhanje Wacko ne pomaze ni to kaj nemam bas ogroman lonac...
velika gorica
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 22:17
Ante, kupovala sam samo tu i tamo nešto s Njuškala pa ne mogu baš nešto više reći o tome....najviše kupujem na našim aukcijama ili Ebay-u i mogu reći da sam uglavnom zadovoljna onim što kupim....Uglavnom kupujem od već provjerenih prodavača, pa rijetko kad imam problema......Također što se tiče Ebay kupovine, isto kupujem od sellera koji ima najvišu ocjenu ....

Što se tiče križanja sjemena , malo mi je to sve skupa čudno....Kažu ako želiš čisto sjeme , moraš određenu vrstu povrća zaštititi nekim prozirnim platnenim vrečicama i sl....Nisam nikad ništa tako radila,  a čisti dokaz su moje " šuplje rajčice"...Bile su posađene uz dvije vrste običnih , a kako to da se nisu iskrižale u nešto pitaj Boga što....nego su i dalje ostale onakve kakve  baš trebaju biti.......ErmmQuestion

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 22:14
Da Ajči, zbilja svašta ima.......OuchThumbs Down  Ljudska glupost i lijenostz je otišla toliko daleko da se nekima više ni odjeću ne da prati, pa je jednostavnije nasred dvorišta ili vrta zapaliti.....Luđaci !  AngryAngry

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Ante00 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 103
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante00 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 22:00
kakva su vam iskustva sa kupovinom sjemena na njusaklu? problemi sa rajcicama i tikvama su inace cesti zbog krizanja ali dogodi se da svasta prodaju... sjeme koje nice jako lose ili nikako..
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 21:31
ja više nikom ništa nedam.neću se više blamirati.imam priliku vidjeti kako se svaki tjedan pere veš šibicom i onda nam dva dana smrdi dim od izgorene odjeće,a ona u ck.danas je za divno čudo prala vodom.ne moš vjerovati
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 21:00
 Čitam ovdje na net-u neka žena kaže, ispeglala odjeću , uredno složila u kutije i nazvala neku udrugu da dođu po to....Da je sve čisto i uredno sloežno u kutije, samo treba dođi i odnijeti to.....Jesu htjeli doći ?  Nisu, naravno......AngryAngry  Još umalo što ženu nisu nagrdili, rekli su joj da, Što si ona misli ? Tko su oni pa da hodaju po gradu i skupljaju kutije s odjećom  čim ih netko sjeti zvrcnuti ih kako kome padne na pamet ?  Žena im se zahvalila što su se javili i ispričala se što ih je eto malo uznemirila..  Ražalostila se i razljutila i te kutije skoro nove odjeće odnijela na smeće....ConfusedOuchOuch

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 20:50
Vidiš , vidiš ni Crveni križ više nije što je nekad bio.....i oni se pogospodili.... Čula sam  za takvo nešto  na par mjesta,  ima tome već dosta dugo......Izgleda da su i oni postali bahati i bezobrazni......AngryAngry  Sramota! 

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 19:08
ne mogu vjerovati da je kod vas toliko krađa uzela maha.ne mogu se potužiti-da kucnem u drvosmile42.moji ne rade ništa,ali su toliko lijeni da idu u tuđi vrt nabrati.sad je u modi otići u crveni križ .nakupiti.onda ti oni još kombijem dovezu.
možda nije tema,ali kad sam spomenula crv.križ reći ću vam jednu zgodu.
moja se rođaka razboljela i jako omršavila.pokupila svoje stvari iz ormara posložila u kutiju i odnijela u crveni križ.mislite da su uzeli. nisu. vratili je da odnese na kemijsko čišćenje i donese potvrdu.ona s tim u vrt gdje je izvadila luk i šibicom kemijski očisti.
-bez komentara-
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 18:49
Moja svekrva godinama ima vrt na brijegu i zadovoljna je osim što tamo više puše pa ponekad poruši kolce i isuši zemlju no to kod češnjaka ne bi trebalo biti problem! Smile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 18:19
Imaš pravo Milice, ma koliko zvučalo grozno i okrutno, ali nije li isto okrutno da se netko muči, crnči, znoji se i radi ko magare, a onda samo netko dođe i  lagano pobere nečiji trud i muku....UnhappyOuchOuch

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 17:40
Morat će ljudi početi stavljati one velike zamke što se lovi velika zvjerad pa kad nekome dobro nogu šćepa neće se baš onda veseliti i pasti mu napamet da ide brati ono što nije sijao......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 16:30
Takvi " biseri " vjerojatno operiraju po noći dok sav normalan svijet spava.....Ja sam već MM rekla da bi  ustala usred noći i išla na vrt, pa koga uhvatim jadna mu majka....AngryAngry

Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 16:15
Nego kako, da nekoga uhvatim, ja bi ga...uh...
Ali tesko se to uhvati...
Zato cu ja tu kraj kuce, pa valjda se nece usuditi...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 16:02
Buckić držim ti Thumbs Up da uspiješ u svojem naumu, a bilo bi i dobro da malo češće napraviš ophodnju po vrtu, pa ako koga uhvatiš, opleti kakvom toljagom po leđima....Nažalost ružno i grubo zvuči, ali što bi čovjek trebao napraviti da obrani svoje.....Prijaviti ih ? Koga ? I kome?  Kad ideš tužakati ovoj našoj policiji, na kraju još ispadne da ih zoveš bez veze i još ostaneš ti kriv........UnhappyConfusedOuchThumbs Down  Na kraju ti se još izruguju.....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:58
Baš tako Pustilka takvih je uvjek bilo, a sad ih ima još više....Mislim sramotno je da mladi ljudi žive od socijale, nemaju posla i čekaju da im kruh padne iz neba....Znam takvih jako puno....Što je najgore u svemu tome , niti roditelji, niti društvo ne daje im nikakvu motivaciju ni volju za radom, već se još i sami prikrpe i podržavaju nerad....AngryAngryAngry  Svaka čast iznimkama i Molim neka se nitko ovdje ne nađe uvrijeđen jer ovo nema apsolutno nikakve veze s ovim našim forumom niti s njegovim članovima....

Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:57
Nije stvar u neimastini nego bezobrazluku...
Danas ni braca nisu sto su nekad bila...
Svak zove samo kad nesta treba...
Nego da ne bacamo ovu lijepu temu u depresiju,
Bucka ce posaditi svoj vrtic na brijegu, tako da ja svoj cesnjak vidim s prozora :-)
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:46
Ovdje se kuce obijaju,valjda im to veci profit sad za sad nego tudje baste.Zivimo u teskom dobu krize su,doduse uvijek ce biti lijenih kojima je lakse ukrasti tudje.Confused
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:41
Baš tako ! Ima onih koji ništa ne sade pa se posluže gdje im je bliže....Bez brige poznata mi je ta priča.....Ne znam, nisi čitala sve u mojoj temi.....Mogla si lani vidjeti moju ogorčenost...Imala sam hrpu krastavaca, htjela ih sačuvati za mamu....Iako su to oni mali pariški kornišoni, dok se zdebljaju budu fini za salatu....I tako pred dva tri dana ostavila ih, točno sam znala za koje vrijeme, kakvi i koliko ih mora biti....Ujutro ja na vrt...nećeš vjerovati....CryCryCry  Od svega, našla sam samo tri debela krastavca, a trebala je biti ona jedna velika kanta  15l ( Od Jupola ) ......A okružena sam također takvima koji " jako vole raditi "  možeš misliti, noge polome, rekla bih prije da  imaju upalu lijenosti ........OuchOuchOuchOuch     Inače  ja sam u srcu Podravine.....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.