Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvece je ukras baste
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvece je ukras baste

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 18>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 09:32
Smile  ova tvoja tibucina me povukla za prste - moram da je izdvojim i pohvalim... tj. nju izdvajam a tebe pohvalim  Big smile zaista je  lepa ( sto ne znaci da mi se ostalo ne svidja ) . Mogu samo misliti kako si reagovala kad se rascvetala, - ClapClapClapsmile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 08:10

Lijepo cvijeće Wanessa smile113

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 07:18
Draga moja Betty, hvala ti od srca,zaista uzivam u drustvu mog stefija i jos nekih "cveckica". 
 Ne znam samo sta bi rekla za ovu lepoticu...
 tibouchina, najzad procvetala, uzivo je jos lepsa i ljubicanstvenija!
I jos malo ljubicastog klematisa President-a
Malo bugica...
ovaj sareni slez, neumorno cveta celog leta ,iako su mu skroz sprzeni listovi...

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 08:33
Mila moja drugarice,delim tvoju radost i oduševljenje...cvetovi stefanotisa su božanstveni...uživaj u mirisusmile79smile84

The impossible is often the untried.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 08:28
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Jutarnja kafica,tvoj vrt i ja...prava kombinacijaHug
Datura ti je preslatka sa cvetićem a biće ih tek još,eno moja već i čaure sa semenom napravilaSmile Tibucina sa cvetom-to čekamThumbs Up sesbanija ti lepo porasla,goruća ljubav,hibići,močvarci divniClap Prelepo ti je u vrtu ovog vrelog leta,a kakve nas sve lepote ovde očekuju dok zahladi odlično znam i unapred se radujem smile79
 Betty, draga, nadam se da ti je kafica prijala... Datura ima nove pupoljke,a mislim da ce mi uskoro cvetati i bela... Tibouchinu i ja nestrpljivo cekam da procveta,prvi put je imam ,sesbaniju takodje, ali ne verujem da ce mi cvetati ove godine,a ostalo... pa evo stize malo zahladjenje pa se nadam da ce i nase biljke zivnuti, a baste zablistati u divnim jesenjim bojama... smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 08:21
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Wanesa dva puta sam se vracala da gledam,i ja jedva cekam tibucinu da ti procveta na Stefanotis ces cekati jos mesec da se otvoriLOL ali ne zali cekaj,hibiji kokineusi Solandra Sesbanija...ma ti ces postati prava egzoticarka....smile79 sve je lepo i bas volim sto ti uspeva.
 Eeee, hvala ti za ovo " egzoticarka",mada sam jos uvek daleko od toga... Ali vazno je da napredujem polako, a imam se na koga i ugledati! A sto se stefija tice, nisi u pravu, jer kao sto vidis, uspeo je da procveta u roku od dve nedelje!
  sveza jutrosnja slika, ali sto miriiiiise...smile79
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 07:57
Jutarnja kafica,tvoj vrt i ja...prava kombinacijaHug
Datura ti je preslatka sa cvetićem a biće ih tek još,eno moja već i čaure sa semenom napravilaSmile Tibucina sa cvetom-to čekamThumbs Up sesbanija ti lepo porasla,goruća ljubav,hibići,močvarci divniClap Prelepo ti je u vrtu ovog vrelog leta,a kakve nas sve lepote ovde očekuju dok zahladi odlično znam i unapred se radujem smile79
The impossible is often the untried.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 08:35
Wanesa dva puta sam se vracala da gledam,i ja jedva cekam tibucinu da ti procveta na Stefanotis ces cekati jos mesec da se otvoriLOL ali ne zali cekaj,hibiji kokineusi Solandra Sesbanija...ma ti ces postati prava egzoticarka....smile79 sve je lepo i bas volim sto ti uspeva.
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 08:00
Da vam pozelim dobro jutro uz malo osvezenja ,koje ce prijati biljkama i cvecu,kao i svima nama!
sesbanija ,iz semena
bela bugenvila,koja cini mi se menja boju u svetlo roze,,,
jos malo ,pa cvet...?
coccineus, ne prestaje da cveta...
i vajegela ponovo cveta...
Lycnis ili goruca ljubav... (vidi me Betty...)
cleome
nikako da se otvore cvetici
solandra, (vidi me Leona...)
smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 07:48
SlavujVk smile79
Moon smile79
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 23:39
Krasno cvijeće
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 22:58
Wanesa, sve su ti biljke lijepe...ali anemona-posebna, prelijepa!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 21:21

Sve da zanemarim,anemonu  stefanotis rantoneti hibiskusiShocked...ma sve ova mi je tako slatka slika ma kao da si je namestila,stvarno ti je sve lepo ali kokineus meni nikad nece ni cvetati jer je od prosle godine bonai 10 cmCry
i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 09:34
Archeri red,treci cvet za tri dana...
Solanum rantoneti
procvetao i beli...
bela bugenvila takodje pocela da cveta
plumbago 
roze anemona me takodje iznenadila cvetom
i stefanotis resio da cveta...

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 09:27
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Wanesa,da se tebi nije,ne daj Boze,posusio vrt kad nema slicica a toliko toga imas...LOL
za tebesmile79
Leona,vrt se jos nije osusio,ali ako ova zega potraje... ne garantujem!Jos nesto cveta u mome vrtu,a ja zalivam dva puta dnevno,da spasim moje biljke i cvece!smile78
coccineus

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 09:23
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

sve ti je jako lijepoClap prekrasne gladioleThumbs Up
Mari smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 09:20
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Preslatka ti je ova gladiola sa lila rubomClap a svim srcem navijam da ti tibouchina procveta,jedva čekam nove sličicesmile95 
Betty, smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 09:18
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Prekrasno cvijeće Wanessa, posebno gladiole i žuta kana.
Tikvic,hvala ti puno!smile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 08:31
Wanesa,da se tebi nije,ne daj Boze,posusio vrt kad nema slicica a toliko toga imas...LOL
za tebesmile79
i pustinja u coveku
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 07:58
sve ti je jako lijepoClap prekrasne gladioleThumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.