Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 18> |
Korisnik | |
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Lijepo cvijeće Wanessa |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Draga moja Betty, hvala ti od srca,zaista uzivam u drustvu mog stefija i jos nekih "cveckica".
Ne znam samo sta bi rekla za ovu lepoticu... I jos malo ljubicastog klematisa President-a Malo bugica... |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Betty, draga, nadam se da ti je kafica prijala... Datura ima nove pupoljke,a mislim da ce mi uskoro cvetati i bela... Tibouchinu i ja nestrpljivo cekam da procveta,prvi put je imam ,sesbaniju takodje, ali ne verujem da ce mi cvetati ove godine,a ostalo... pa evo stize malo zahladjenje pa se nadam da ce i nase biljke zivnuti, a baste zablistati u divnim jesenjim bojama...
![]() |
|
![]() |
|
Eeee, hvala ti za ovo " egzoticarka",mada sam jos uvek daleko od toga... Ali vazno je da napredujem polako, a imam se na koga i ugledati! A sto se stefija tice, nisi u pravu, jer kao sto vidis, uspeo je da procveta u roku od dve nedelje!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Jutarnja kafica,tvoj vrt i ja...prava kombinacija
![]() Datura ti je preslatka sa cvetićem a biće ih tek još,eno moja već i čaure sa semenom napravila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Wanesa dva puta sam se vracala da gledam,i ja jedva cekam tibucinu da ti procveta na Stefanotis ces cekati jos mesec da se otvori
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Da vam pozelim dobro jutro uz malo osvezenja ,koje ce prijati biljkama i cvecu,kao i svima nama!
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk
![]() Moon
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno cvijeće
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Wanesa, sve su ti biljke lijepe...ali anemona-posebna, prelijepa!
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() Sve da zanemarim,anemonu stefanotis rantoneti hibiskusi ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() |
|
Leona,vrt se jos nije osusio,ali ako ova zega potraje... ne garantujem!Jos nesto cveta u mome vrtu,a ja zalivam dva puta dnevno,da spasim moje biljke i cvece! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Wanesa,da se tebi nije,ne daj Boze,posusio vrt kad nema slicica a toliko toga imas...
![]() za tebe ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve ti je jako lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |